Eriksen på Fergusons bruttoliste

Lokal avis skriver, at Alex Ferguson overvejer at hente Christian Eriksen til Manchester United

Christian Eriksen gjorde god reklame for sig selv i kampene mod Manchester United. (Foto: Stanley Gontha)
Christian Eriksen gjorde god reklame for sig selv i kampene mod Manchester United. (Foto: Stanley Gontha)

Nicolas Gaitan, Eden Hazard, Luka Modric. Og så Christian Eriksen.

Ifølge den normalt velorienterede lokalavis Manchester Evening News er Ajax-danskerens navn med på Alex Fergusons bruttoliste inden sommerens transfervindue.

Avisen skriver, at Alex Ferguson har øremærket hovedparten af sommerens transferbudget til forstærkning på den midtbane, der først kom styr på, da Paul Scholes droppede sin tidlige pension og vendte tilbage på banen.

Men Manchester United-manageren har brug for en erstatning for Scholes, og ud over jagten på en Scholes-afløser menes tålmodigheden snart at være slut med spillere som Michael Carrick og Anderson.

Eriksen tilhører angiveligt ikke Fergusons førstevalg, men omstændigheder kan gøre, at danskeren pludselig kommer højere op på listen.

Benficas argentiner Gaitan står angiveligt allerøverst på listen, og prisen på 20 millioner pund afskrækker formentlig ikke Ferguson. Især ikke fordi Benfica muligvis kan lokkes til at indgå i en handel, hvor backen Fabio udlånes og angribere Federico Macheda skifter til den portugisiske klub.

Se også: Eriksen: Hellere Spanien end United og City

Et andet navn blandt de øverste på listen, Lilles Eden Hazard, kan til gengæld falde på grund af prisen. Ifølge den lokale avis ønsker Ferguson ikke at indgå i en budkrig om Lille-spilleren, der ifølge rygterne også jagtes af Real Madrid, Tottenham, Arsenal og Manchester City.

Luka Modric er ifølge avisens kilder rykket ned på listen, fordi han ikke leverer nok assists og mål i forhold til det dyre prisskilt på 40 millioner pund, som Tottenham har smækket på kroaten.

Se også: De Boer: Schøne skal ikke erstatte Eriksen

Og her kommer Christian Eriksen ifølge Manchester Evening News ind i billedet.

Selv om Ferguson ifølge avisen vurderer, at danskeren måske ikke er helt klart til det store spring til en absolut topklub endnu, er han fristet af at give Eriksen chancen. Og ifølge avisen er Ferguson sikker på, at han kan købe Christian Eriksen fri af Ajax, hvis han beslutter sig for det.

Danskeren spillede en god kamp, da Manchester United mødte Ajax i Europa League tidligere på sæsonen.

Se også: Ros fra Ferguson preller af på Eriksen

Ajax hentede i går Lasse Schøne, der kan erstatte Christian Eriksen, men træner de Boer afviser, at den ene dansker skal afløse den anden. Men smider Ferguson en check på bordet, kan det sikkert godt blive tilfældet alligevel.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere