Barca vilde efter Tottenham-stjerne

Gareth Bale er en særdeles eftertragtet herre - således også i Barcelona

Over de seneste to sæsoner har Gareth Bale markeret sig som én af de absolut bedste venstrefløje - ikke bare i Premier League, men på verdens plan.

Og det er ikke gået ubemærket hen hos catalanske FC Barcelona, der meldes stærkt interesserede i at tilknytte den walisiske hurtigløber.

Læs også: Barcelona jagter uventet duo

Det skriver den sædvanligvis troværdige, britiske avis The Daily Telegraph.

Ifølge avisen skulle Barcas sportsdirektør, Andoni Zubizaretta, anse 22-årige Bale som den perfekte erstatning for Eric Abidal, der gennemgik en levertransplantation i sidste uge. Tidligere har den uheldige, franske venstreback også været ramt af kræft.

Gareth Bale, der tidligere har udtalt sig positivt om udsigten til at spille for Barcelona, har stadig tre år tilbage af sin kontrakt med 'Spurs', der øjensynligt vil gøre alt for at holde fast i sin guldfugl.

Læs også: Her er PL-trænernes favoritter

- Det at have gode spillere betyder, at de automatisk tiltrækker sig interesse fra andre klubber. Men jeg kan forsikre dig om, at vi ingen grund har til at sælge. Vores intention er at beholde vores nøgle spillere, og derfor tager vi ikke imod tilbud på dem, lyder det ifølge Daily Telegraph fra Tottenham-ejer, Daniel Levy.

Angiveligt skulle Barcelona også være ude med snøren efter det brasilianske supertalent Neymar, men han har dog indtil videre fastholdt, at han først vil skifte til Europa i 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere