Bundhold knækkede Arsenal på to min.

Wigan Athletic leverede sensationsresultat for anden gang på en uge. Denne gang gik det ud over Arsenal

Jordi Gómez tiljubles af Emmerson Boyce efter sin scoring mod Arsenal. (Foto: AP)
Jordi Gómez tiljubles af Emmerson Boyce efter sin scoring mod Arsenal. (Foto: AP)

Arsenal dummede sig mandag aften hjemme på Emirates Stadium, da man tabte 2-1 til Wigan i Premier League.

De nedrykningstruede Latics fik en drømme-start med to hurtige mål indenfor de første 10 minutter, men selvom Arsenal fik reduceret forholdsvis hurtigt, endte det hele med en højst overraskende sejr til udeholdet efter 90 underholdende minutter.

Og dermed inviterer Arsenal igen Tottenham ind i kampen om tredjepladsen og den direkte vej til Champions League, mens Wigan tager den anden sensationelle sejr i træk. Onsdag besejrede man lige så sensationelt Manchester United 1-0.

Se også: Kæmpe dommer-kiks: Her bliver Tottenham snydt Se også: Kæmpe dommer-kiks: Her bliver Tottenham snydt

Arsenal havde et par gode chancer indledningsvis, men pludselig slog gæsterne kontra fire mod to. Franco Di Santo modtog en tværpasning, som han tacklede forbi målmand Wojciech Szczesny, der var kommet langt ud af sit mål. Bolden tog et opspring og Di Santo fulgte selv op hårdt presset og flugtede føringsmålet ind i det tomme mål. Da var der spillet syv minutter.

Minuttet senere klumrede de i det igen i Arsenals bageste geledder. Victor Moses gled igennem i venstre side af feltet. Hans flade pasning ind foran mål dykkede Szczesny ned til, mens Jordi Gómez gjorde det samme. Spanieren havde mest held med missionen. Han tacklede bolden ind på Szczesny og skubbede i to omgange bolden i mål.

Se også: Alex Ferguson: Det var film Se også: Alex Ferguson: Det var film

Og så stod der tusindvis af måbende tilskuere og kløede sig i skæg, hår og andre legemsdele, mens de medrejsende fans fra Wigan havde en fest.

Den stoppede midlertidigt med Thomas Vermaelens reducering efter 21 minutter, men fortsatte så i øget tempo som kampen skred frem.

Arsenal satte sig på affæren og var tættest på en udligning. Men The Gunners havde svært ved at holde dampen oppe i samtlige 70 tilbageværende minutter, mens gæsterne dels stod stærkt defensivt, dels var farlige i omstillingsspillet, hvor man tilspillede sig et par gevaldige chancer, der lige så godt kunne have givet en 3-1-føring.

Se også: Argentinsk drømmeduo målamok i City-storsejr Se også: Argentinsk drømmeduo målamok i City-storsejr

Sejren sender Wigan fem point nord for nedrykningsstregen. Bolton, der ligger lige under stregen har dog spillet to kampe færre.

I kampen om tredjepladsen kan Tottenham med en sejr bringe sig bare to point fra Arsenal. Også Newcastle og Chelsea kan med sejre bringe sig tæt på Arsenal.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere