Mancini efter 6-1: Det er slut

Manchester Citys italienske manager tror stadig ikke på, at de lyseblå kan nå United i Premier League-kapløbet

Not a chance (Foto: AP)
Not a chance (Foto: AP)

Han havde lige set sit hold smadre Norwich 6-1 på udebane og formindsket afstanden til Manchester United til to point.

Alligevel er Manchester City-manager Roberto Mancini for længst stoppet med at drømme om det engelske mesterskab. Løbet er, ifølge Mancini, kørt.

– Det er slut, sagde Mancini, der var hurtig med sit svar, da det blev pointeret, at United faktisk kun er foran med to point:

Se også: Argentinsk drømmeduo målamok i City-storsejr

– Nej. Fem point, lød det fra italieneren, der altså har taget sorgerne på forskud og givet byrivalen de tre point fra morgendagens møde med Aston Villa på Old Trafford.

Manchester City har søllet sit forspring væk, men United skal kun dumme sig en gang mere for, at de lyseblå får en ægte mesterskabsfinale på Etihad Stadium 30. april. Og som City har spillet de seneste to kampe, så skal United-manager Alex Ferguson ikke være for rolig.

Trylleri fra Sydamerika
Norwich blev udsat for argentinske tryllerier på Carrow Road. Carlos Tévez scorede tre gange, mens Sergio ’Kun’ Agüero nettede to gange mod oprykkeren.

– Carlos er bedre nu, men jeg synes, at vi har gjort det godt i denne sæson – også uden Carlos i 4-5 måneder, sagde Mancini med henvisning til den meget omtalte konflikt mellem ham og den besværlige argentiner.

De to Manchester-klubber på hårdt arbejde for mesterskabet (Foto: AP/Scott Heppell) Premier League - 12. apr. 2012 - kl. 13:19 De vinder Premier League

Nu er Tévez taget til nåde, og han viste mod Norwich, at han trods sit lange fodboldfrie ophold i hjemlandet ikke har glemt at score mål.

– Jeg er sikker på, at vi havde scoret flere mål, hvis vi havde haft Carlos sammen med Agüero, Balotelli og Dzeko, konstaterede Roberto Mancini.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere