Balotelli ude af kontrol: Vil søge psykolog

Den kontroversielle angriber erkender, at han har brug for hjælp, fortæller ven

Balotelli vil blive i City (Foto: AP)
Balotelli vil blive i City (Foto: AP)

Skandalerne klistrer til Manchester Citys Mario Balotelli, der gang på gang ender i overskrifterne for alt andet end det gode spil på banen.

Citys-boss Roberto Mancini er nu også ved at have fået nok af den kontroversielle angriber, og det forlyder, at han er villig til at sælge angriberen til sommer, når transfervinduet åbnner igen.

Se også: Balotelli: Undskyld!

Men måske Balotelli nu er ved at blive klar over, at han ikke kan fortsætte sådan, som han har gjort hidtil. Ifølge The Sun fortæller venner tæt på Balotelli, at han er klar til at søge psykolog

Han vil gøre alt for at få lov til at blive i Manchesters lyseblå afdeling.

Se også: Mancini 'har lyst til at slå Balotelli'

- Mario vil ikke forlade City, og han accepterer, at han har brug for noget hjælp. Ifølge ham selv er han ude af kontrol. Han er endda villig til at få professionel hjælp for at få styr på tingene. Han har et enormt talent, men han er i overhængende fare for at ødelægge sin karriere.

- Han er alvorligt bekymret, og har indset, at han har brug for at løse sine problemer, ellers får han sparket, lyder det fra en god ven til den engelske avis.

Se også: Rasende City-spillere har fået nok af Balotelli

Siden italienerens røde kort og - endnu engang - uheldige optræden mod Arsenal, har Balotelli været lagt på is i klubben, og Mancini har meddelt, at han ikke vil bruge angriberen i resten af sæsonen.

Med en angrebsduo i topform i skikkelse af Sergie Agüero og Carlos Tevez er fraværet af Balotellit sikkert også til at overskue for de lyseblå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere