Liverpools helt: Bedste følelse nogensinde

Den meget kritiserede Andy Carroll blev matchvinder og helt, da Liverpool slog Everton i FA Cup-semifinalen

Finaleklar (Foto: AP/Dominic Lipinski)
Finaleklar (Foto: AP/Dominic Lipinski)

Andy Carroll har været blandt Liverpools mest udskældte spillere, siden han kom til klubben for lidt over et år siden. Der har simpelthen manglet mål fra englænderen.

Men lørdag steg han gevaldigt i graderne, da han blev matchvinder i FA Cup-semifinalen for Liverpool med sit mål til 2-1 i slutminutterne.

- Det er den bedste følelse nogensinde. Vi arbejdede hårdt, og det at score i slutningen af kampen var bare fremragende, siger Andy Carroll til klubbens hjemmeside.

Se også: Liverpool klar til finalen

Mange vil mene, at den 23-årige englænder burde have scoret i hvert fald én gang tidligere i kampen, nemlig da han fik chancen efter et perfekt indlæg fra Stuart Downing i starten af anden halvleg.

Men hovedstødet fra den høje angriber gik forbi mål. I det 87. minut tog han dog revanche og scorede efter fint forarbejde af indskiftede Craig Bellamy.

- Jeg havde et par chancer, og jeg skulle nok scoret tidligere i kampen. Men jeg blev ved at søge det, og afleveringen af Craig Bellamy var bare god.

- Det er rigtigt, at jeg er blevet kritiseret, men jeg blev ved med at kæmpe og fik scoret det afgørende mål. Det er en skøn følelse.

Se også: Agger og Carroll redder Liverpool

- Jeg har troet på mig selv hele tiden, og i dag greb jeg chancen. Jeg er startet inde i to kampe, og jeg har scoret to mål. Det er fantastisk, siger Andy Carroll.

Carroll scorede også det afgørende mål, da Liverpool forleden vandt 3-2 over Blackburn i Premier League.

Liverpool møder i FA Cup-finalen enten Chelsea eller Tottenham, som spiller semifinale søndag. Finalen spilles lørdag 5. maj.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere