Kolde Carroll trykket af prisen

Andy Carroll har fortalt sine venner, at han føler sig tynget af den store transfersum Liverpool betalte for ham

Presset hviler tungt på Andy Carrolls skuldre. (Foto: All Over/Getty Images)
Presset hviler tungt på Andy Carrolls skuldre. (Foto: All Over/Getty Images)

- Andy føler ikke, at de mange penge, Liverpool betalte for ham, er hans skyld, men at han alligevel er manden, der skal leve op til beløbet, fortæller en ven til Andy Carroll til Daily Mail.

De mange penge er nærmere betegnet de små 300 millioner kroner, som Kenny Dalglish smed efter Newcastle for at få scoringsmaskine til Liverpool. Og scoringsmaskine var Carroll i Newcastle. 31 mål i 57 kampe fra start, taler sit eget tydelige sprog.

Se også: Ærlig Agger: Vi er ikke gode nok

Målene er det dog så som så med i den røde trøje. I alt har Andy Carroll scoret tre gange i ligaen i denne sæson - og kun otte gange i alt for Liverpool siden skiftet i januar sidste år.

Se også: Agger hjalp Liverpool til sløj uafgjort

De manglende mål og den høje pris har gjort Andy Carroll til symbolet på Liverpools nedtur i denne sæson, og selv om Carroll også har fortalt vennerne, at han fortsat føler, at han har støtte fra manager Kenny Dalglish, så vil rygterne om et sommer-salg af angriberen ikke dø hen.

Se også: Gik 'fuck-amok': Slipper for bøde

Med mindre altså at Andy Carroll starter en alvorlig stime mod Blackburn i aften, hvor han forventes at få chancen alene på toppen, fordi Luiz Suarez - sammen med Daniel Agger og anfører Steven Gerrard - formentlig spares til weekends smeifinale i FA Cup'en mod lokalrivalerne fra Everton.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere