Skøre Mario slipper for straf

Det engelske fodboldforbund har besluttet, at Mario Balotellis stygge stempling på Alex Song ikke skal straffes med karantæne

Mario Balotelli slipper for karantæne, men spiller alligevel næppe flere kampe for Manchester City i denne sæson. (Foto: AP)
Mario Balotelli slipper for karantæne, men spiller alligevel næppe flere kampe for Manchester City i denne sæson. (Foto: AP)

Der er ikke noget at sige til, at englænderne ind i mellem undrer sig over deres fodboldforbund, FA.

For håndteringen af et par kontroversielle episoder i påskens kampe er mildest talt mærkværdig.

Mario Balotelli tiltrak sig opmærksomheden af de helt forkerte grunde, da Manchester Citys titeldrømme døde med 0-1 nederlaget til Arsenal på Emirates Stadium.

Se også: Balotelli risikerer lang karantæne

For godt nok endte italieneren med at blive udvist efter en helt igennen udisciplineret indsats.

Men hans største synd, den stygge stempling på Alex Song i kampens begyndelse, undgik dommer Martin Atkinsons opmærksomhed.

Se også: Chelsea mister vigtigt CL-skridt

Derfor havde mange ventet, at FA ville se tv-billederne igennem igen, så Balotelli kunne få sin velfortjente straf.

Men det kommer ikke til at ske.

Tirsdag meddeler forbundet nemlig, at man ikke går ind sagen.

- Når mindst én af dommerne har set sammenstøddet mellem spillerne, tager vi ikke affære efterfølgende, uanset, om de har set hele episoden. Handlinger med tilbagevirkende kraft kan kun sættes iværk, når ingen af dommerne har set hændelsen. Normalt sker det kun ved 'off the ball'-episoder, lyder forklaringen.

Det er dog tvivlsomt, om den manglende dom får nogen indflydelse på spilletiden for Manchester City. Efter vanvidsshowet på Emirates Stadium meddelte manager Roberto Mancini nemlig, at angriberen næppe får flere kampe for klubben.

Se også: Balotelli: Undskyld!

Til gengæld står QPR-kaptajnen Shaun Derrys karantæne fast, selvom tv-billeder har afsløret, at Manchester Uniteds Ashley Young både stod i klar offside, og filmede som var 'Drømmenes Teater' henlagt til Hollywood, da han sendte de engelske mestre på titelkurs med sin egen version af 'Svanens Død' i QPR-feltet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere