Balotelli risikerer lang karantæne

Manchester Citys italienske angriber risikerer ni spilledages karantæne efter sin grimme optræden mod Arsenal

Mario Balotelli laverede flere grimme stemplinger og tacklinger i søndagens kamp mod Arsenal. (Foto: AP/Tim Hales)
Mario Balotelli laverede flere grimme stemplinger og tacklinger i søndagens kamp mod Arsenal. (Foto: AP/Tim Hales)

Roberto Mancini erklærede efter Manchester Citys 0-1-nederlag til Arsenal søndag, at angriberen Mario Balotelli ikke ville komme på banen mere i denne sæson og måske er helt færdig i klubben efter hans voldsomme optræden med flere grimme stemplinger og et rødt kort til følge.

Balotelli har mandag undskyldt sin opførsel, men måske behøver Roberto Mancini end ikke overveje, om Balotelli skal tilgives, for det italienske problembarn risikerer så lang karantæne fra det engelske fodboldforbund FA, at han under alle omstændigheder kan have spillet sin sidste kamp i denne sæson.

Læs også:

Se også: TV: Balotellis sidste kamp for City?

Det røde kort giver i sig selv en spilledags karantæne, og da det er Balotellis tredje røde kort i sæsonen, ryger der automatisk to dage ekstra på.

Men Balotelli risikerer ifølge nyhedsbureauet AP ligeledes at blive straffet for en situation, som dommeren ikke så. Balotelli stemplede nemlig Alex Song på knæet i en situation, der efter manges mening burde have givet rødt kort.

Læs også:

Se også: Balotelli kan være færdig i City-trøjen

Den forseelse kan koste Balotelli yderligere tre spilledages karantæne, så totalen når op på seks dage. Men ikke nok med det.

Forseelsen vil i så fald samtidig blive vurderet som en udvisning, og dermed ryger der yderligere tre dage på for den fjerde udvisning i sæsonen, og i alt risikerer Mario Balotelli altså samlet set at få ni spilledages karantæne.

Læs også:

Se også: Balotelli: Undskyld!

Samtidig er den italienske landstræner, Cesare Prandelli, næppe imponeret af Balotellis opførsel.

Prandelli har indført en stram etik for landsholdsspillernes opførsel, og i februar udelod han Balotelli fra truppen på grund af dennes dårlige opførsel - og det kan nu også koste Balotelli en plads i EM-truppen.

- Jeg vil ud fra videooptagelser vurdere, om Balotelli har overskredet grænserne, siger Prandelli.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere