Liverpool-legende roser Agger til skyerne

Forsvarsspilleren Daniel Agger løftede Liverpool gevaldigt i sit comeback forleden, mener John Aldridge

Daniel Agger fik comeback i Liverpool-trøjen lørdag mod Aston Villa efter en længere pause med en skade, og danskeren gjorde det fortrinligt, mener det tidligere måltyv i klubben John Aldridge.

- Det var et markant rygstød at se Daniel Agger tilbage i lørdagens kamp, og hans tilstedeværelse løftede spillet.

- Agger gav os en portion længe ventet kvalitet på venstrekanten, og det bliver interessant at se, hvad manageren vil gøre med ham nu, skriver John Aldridge i en klumme i Liverpool Echo.

Se også: Kolde Carroll trykket af prisen

John Aldridge scorede 50 mål i Liverpool-trøjen i slutningen af 80'erne og var med til at vinde mesterskabet i den bedste engelske række.

I lørdagens Premier League-kamp mod Aston Villa blev den danske landsholdsspiller skiftet ind med et kvarter tilbage af opgøret, og han var kort efter involveret i det mål, holdkammeraten Luis Suárez scorede til slutresultatet 1-1.

Agger headede bolden på overliggeren, og Suarez kunne derefter nemt støde riposten i nettet. Det var Liverpools første point i fire Premier League-kampe.

Se også: Ærlig Agger: Vi er ikke gode nok

- Der er ingen tvivl om, at han skal starte inde mod Everton på lørdag. Men vil han (Kenny Dalglish) spille med ham på venstre back i stedet for Jose Enrique eller ved siden af Martin Skrtel i midterforsvaret?

- Jamie Carragher kunne gå ud, men jeg synes ikke, at Carra har gjort så meget forkert. Vi har bare ikke forsvaret os særlig godt på det seneste.

Se også: Agger hjalp Liverpool til sløj uafgjort

- Før jul ville jeg have sagt, at Enrique var vores bedste køb, men hans form er faldet, skriver John Aldridge.

Liverpool møder Blackburn på udebane tirsdag aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere