Balotelli: Undskyld!

Manchester Citys kontroversielle angriber beklager sin opførsel i weekendens nederlag til Arsenal

Manchester Citys badboy Mario Balotelli erkender, at han jokkede i spinaten, da han kogte over og pådrog sig et rødt kort i gårsdagens Premier League-kamp mod Arsenal.

Engelske Sky Sports beretter fra det italienske nyhedsbureau Ansa, at Balotelli undskylder over for både klub og manager for den udvisning, han fik mod Arsenal.

- Jeg er rigtig ked af det, der skete, for den skuffelse jeg har påført Manchester City og især Roberto Mancini, som jeg har stor respekt for og holder af, siger angriberen.

Læs også:

Se også: Av-av-av! Nu har City brug for et mirakel

Flere gange i opgøret var han i uheldigt fokus for svinske tacklinger og andre unoder, og da han dummede sig i slutningen af kampen, fik han sit andet gule kort, og måtte forlade banen med et rødt kort og endnu en karantæne hængende over hovedet.

Mancini meddelte efter kampen, at han nu havde fået nok af Balotelli, ikke ville bruge italieneren mere i sæsonen, og muligvis også ville skille sig af med angriberen efter sommerpausen.

Læs også:

Se også: Balotelli kan være færdig i City-trøjen

Balotelli fortæller, at han skal snakke fremtid med City efter sæsonen, men lige nu og her håber han, at hans seneste røde kort ikke også går ud over hans deltagelse med det italienske landshold.

- Jeg vil virkelig gerne spille for landsholdet. Jeg begik to frispark i kampen, og jeg er allerede gået glip af en landskamp på grund af noget skidt, jeg lavede. Det skulle nødigt ske igen, siger Balotelli.

Han henviser til den tildelte landsholdskarantæne, han fik tidligere på sæsonen, da han trampede på Tottenhams Scott Parker.

Læs også:

Se også: Balotelli vraget til italiensk landshold

Landstræner Cesare Prandelli fravalgte Balotelli til testkampen mod USA i februar måned, fordi han ikke ville tolerere stemplingen af Parker og ville statuere et eksempel for den kontroversielle angriber.

Mon han har lært sin lektie? Fortiden fortæller én historie. Fortæller fremtiden en anden?

Se hans uheldige optræden mod Arsenal i TV-klippet øverst oppe

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere