Chelsea mister vigtigt CL-skridt

Fulham drillede Chelsea og sikrede sig et point hjemme på Craven Cottage

Gary Cahill råber sin frustration ud efter pointtab (Foto: AP/Tim Hales)
Gary Cahill råber sin frustration ud efter pointtab (Foto: AP/Tim Hales)

Det har fortsat ikke været den store succes, at Chelsea skred til en fyring af Andre Villas-Boas. Den midlertidige afløser Roberto di Matteo har ganske vist skaffet flere point til klubben, men kvaliteten af spillet er stadigvæk ikke tilfredsstillende for et mandskab, som ønsker at spille med om mesterskabet hvert eneste år.

Spillemæssigt er det ikke meget, London-klubben har bevæget sig, siden Villas-Boas forlod klubben. Heller ikke i aften mod Fulham imponerede de blå.Fernando Torres kan stadig ikke finde vej til målet, og den sprudlende offensiv er ikke-eksisterende hos de blå. Her til aften var det alligevel tæt på, at holdets færdigheder var nok på Craven Cottage, hvor Fulham længede lignede et mandskab, der måtte acceptere en smal 1-0-sejr til Abramovichs klub.

Der skulle en tvivlsom dommerkendelse til, før Chelsea fik mål. Et straffesparkskendelse, hvor Salomon Kalou blev tacklet af Danny Murphy i feltet. Umiddelbart lignede det en ren tackling på bolden, men Murphy kom dog hårdt ind på foden af Kalou, og det har været nok til, at Lampard fik chancen fra 11-meteren.

Se også: TV: Skulle Chelsea-helt være smidt ud?

Veteranen svigtede ikke og Chelsea kom foran 1-0 lige inden første halvlegs udløb.

Men Fulhams pres i kampens sidste kvarter gav bonus, bedst som det lignede, at Chelsea ville styre endnu en smal sejr hjem.

Først var det Aaron Hughes, der tvang en mirakel-redning ud af Petr Cech, men hjørnesparket efter kom amerikaneren Clint Dempsey øverst og pandede udligningen i nettet via Gary Cahills bagdel.

Se også: Tottenham dummer sig i CL-kapløb

Hjemmeholdet havde luret, at der var noget at komme efter på dødboldene, og Chelsea sejlede rundt i forbindelse med hjørnesparkene i minutterne efter det udlignende mål.

Men endnu en sidste øjebliks-scoring kunne Fulham ikke fremtvinge. Kampen sluttede 1-1, og Chelsea kunne derfor ikke holde trit med Newcastle - der sejrede tidligere på dagen - i klubbernes kamp om Champions League-pladserne.

Se også: Newcastles Champions League-drøm lever

London-klubben ligger fortsat på 6. pladsen, to point op til Tottenham og Newcastle, der ligger a point i kampen om fjerdepladsen og den sidste CL-billet. Fulham ligger fortsat midt i rækken.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere