Arsenal-keeper tror på mirakler

Med en god sæsonafslutning kan Arsenal nå andenpladsen i Premier League, drømmer Wojciech Szczesny

Wociech Szczesny drømmer efter sejren over Manchester City om at nå andenpladsen i Premier League. (Foto: AP/Tim Hales)
Wociech Szczesny drømmer efter sejren over Manchester City om at nå andenpladsen i Premier League. (Foto: AP/Tim Hales)

Sæsonen startede i katastrofens tegn for den engelske klub Arsenal med fire nederlag i syv kampe, men de seneste måneder er det gået forrygende, og ny drømmer klubbens målmand om at vinde sølv.

- Jeg tror, at vi slutter på tredjepladsen. Manchester City (nummer to) har forspildt chancen for at vinde mesterskabet. Vi prøvede det samme sidste år, og det gjorde os slappere, så måske kan vi tilmed nå at indhente dem, siger Arsenals målmand Wojciech Szczesny.

Manchester City kan ikke få spillet til at fungere og virker sårbare i øjeblikket. Søndag blev klubben besejret af netop Arsenal, som vandt 1-0 på hjemmebane.

Den 21-årige polske målmand har været en vigtig part i Arsenals succes over de seneste ni kampe, hvor det er blevet til otte sejre.

Læs også:

Se også: Av-av-av! Nu har City brug for et mirakel

I samme periode har Arsenal erobret tredjepladsen med 61 point, hvilket er 10 færre, end Manchester City har skrabet sammen til den aktuelle placering som nummer to.

Manchester United ser ud til at være stukket af i toppen med 79 point, men billetten til europæisk fodbold er også et vigtigt mål for Arsenal.

- Vores mål er at vinde hver kamp, og hvis vi kan det, så kommer vi i Champions League i næste sæson, siger Wojciech Szczesny.

Arsenal møder på onsdag Wolverhampton, som slås for at undgå nedrykning til den næstbedste række.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere