TV: Balotellis sidste kamp for City?

Den italienske 'bad boy' kan være fortid hos Manchester City efter vanvids-show mod Arsenal

Mario Balotelli er en prøvelse for sine omgivelser. (Foto: PA)
Mario Balotelli er en prøvelse for sine omgivelser. (Foto: PA)

Søndag var en rigtig dårlig dag for Manchester City.

Her døde mesterskabsdrømmen, da de lyseblå tabte 1-0 til Arsenal samtidig med, at rivalerne fra Manchester United med masser af dommer hjælp besejrede QPR 2-0.

Se også: Balotelli kan være færdig i City-trøjen Se også: Balotelli kan være færdig i City-trøjen

Dermed har 'De Røde Djævle' otte points forspring i toppen af tabellen, så meget skal gå galt, hvis trofæet ikke skal ende på Old Trafford.

For italienske Mario Balotelli er tingene til gengæld allerede gået i fisk.

Se også: Mancini nægter at opgive titeldrømmen Se også: Mancini nægter at opgive titeldrømmen

Den kontroversielle angriber har allerede været i overskrifterne af de forkerte grunde utallige gange, men næste gang, han kommer på forsiden, bliver det ikke nødvendigvis som City-spiller.

For efter en kamp, hvor han burde have været udvist allerede efter ti minutter, generelt spillede skidt, og til sidst også fik raget et rødt kort til sig efter flere forgæves forsøg, har manager Roberto Mancini fået nok.

Efter kampen erkendte han, at det nærmer sig det umulige, at styre Balotelli, og at angriberen derfor meget vel kan have spillet sin sidste kamp for klubben, der formentlig sælger ham til sommer.

Se også: Av-av-av! Nu har City brug for et mirakel Se også: Av-av-av! Nu har City brug for et mirakel

- Min tålmodighed slutter her. Vi har seks kampe tilbage, og han kommer ikke til at spille.- Jeg håber, at han forbedrer sig, og at han forstår, at han ikke kan fortsætte sådan her. Jeg er ked af det på hans vegne, siger Mancini, der overfor engelske medier har åbnet for et sommersalg.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere