Av-av-av! Nu har City brug for et mirakel

Mario Balotelli udvist, da City tabte til Arsenal

Manchester Citys titeldrømme fik søndag et kæmpe los over knæet, da det blev nederlag på Emirates få timer efter, at Manchester United havde besejret QPR. (Foto: AP)
Manchester Citys titeldrømme fik søndag et kæmpe los over knæet, da det blev nederlag på Emirates få timer efter, at Manchester United havde besejret QPR. (Foto: AP)

Mancheser City mistede søndag endnu et skridt i mesterskabskampen, da det på Emirates blev til 0-1 mod Arsenal.

Bysbørnene fra Manchester United er dermed otte point foran med blot seks kampe tilbage i sæsonen, og en hel del skal derfor gå galt for Sir Alex Fergusons tropper, hvis mesterskabet skal rende dem af hænde.

Det lignede længe et 0-0-resultat, men da Arteta med fem minutter tilbage huggede sejrsmålet i kassen fra kanten af feltet, var det fuldt fortjent, for det var Arsenal, der langt hen ad vejen havde bolden og chanserne.

Især van Persie var en håndfuld for City-forsvaret. Efter en hæsblæsende åbning på kampen blev hollænderen efter et kvarter løbet ned i feltet af Kompany, og et straffe burde velsagtens have været dømt.

Et par minutter var bolden på vej over stregen efter et hovedstød fra van Persie, men foran stregen dukkede hans egen holdkammerat Vermaelen op og fik bolden i ryggen, hvorved den røg over mål.

Balotelli udvist
I 2. halvleg havde både van Persie og Rosicky kæmpe chancer, der endte på træværket, og van Persie måtte tilmed se et mål annulleret for en snæver offside.

Manchester City havde i en intens og tempofyldt kamp også deres chancer, især ved Mario Balotelli, som måtte se et forsøg reddet på stregen og også fik en friløber spoleret af fremragende målmandsspil af Szczesny, der midt oppe på egen banehalvdel sparkede væk for næsen af italieneren.

Balotelli gjorde sig som sædvanlig også bemærket for andet end sine evner foran mål, da han to gange lavede farlige stemplinger på Arsenal-spillere og noget uforståeligt slap med kun at få den ene skrevet op i dommerens bog.

Da Balotelli flæskede en modstander i frustration få minutter efter Artetas 1-0-mål, var det farvel og tak med gult/rødt i nakken.

Arsenal tog med de tre point lige tredjepladsen tilbage fra Tottenham, men både Chelsea og Newcastle puster forsat de to London-rivaler i nakken i kampen om de to sidste CL-billetter. Der er ikke råd til at snuble mange gange i de sidste seks runder.

Se også:

Se også: TV: Her får United hjælp til sejren

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere