Balotelli ignorerede trafikoffer

Manchester City-stjernen ramte en bil - men han sikrede sig ikke, om den kvæstede fører var ok

Mario Balotelli skaber overskrifter flere gange om ugen med sin excentriske optræden. Det fik en 18-årige trafikant at mærke. (Foto: AP)
Mario Balotelli skaber overskrifter flere gange om ugen med sin excentriske optræden. Det fik en 18-årige trafikant at mærke. (Foto: AP)

Mario Balotelli viste ikke megen empati, da han torsdag aften i Manchester ramte en anden bilist med sin hvide Bentley.

Ikke hvis man skal tro den kvæstede unge mand, der blev ramt af Manchester City-stjernen i byens centrum.

- Balotelli kom ikke engang og tjekkede, om jeg var ok, siger den 18-årige Danny Campbell, som efter ulykken blev kørt til hospitalet med hjernerystelse og hekseskud.

Campbells far overværede ulykken, idet sønnen netop havde sat ham af.

- Jeg trak Danny ud af bilen. Hans krop var helt forvredet, og han var omtumlet. Jeg frygtede det værste, for han bevægede sig ikke, fortæller faderen Sam Campbell til The Sun.

- Jeg gik hen og talte med Balotelli. Han havde en brunette som passager. Han rullede vinduet ned, og jeg sagde: 'Du har ramt min søns bil'.

- Han burde været steget ud og have sikret sig, at Danny var ok. Han var der i en time, og han kom ikke og tjekkede, siger Sam Campbell.

Danny Campbell mener, at Balotelli kørte for stærkt.

- Jeg besluttede at lave en u-vending, som jeg før har gjort på det sted, og så den hvide bil langt væk.

- Det var forsvarligt at lave u-vendingen, og jeg blinkede. Jeg så i spejlet og over skulderen. Jeg var halvvejs over vejen, da bilen pludselig var der, og jeg kan huske, at jeg tænkte: Det her kommer til at gøre ondt.

- Hvis han havde ramt tættere på min dør, ville jeg være blevet dræbt, siger den 18-årige til avisen.

Se også:

Jenny Thompson er mange Premier League-spilleres værste mareridt - en escortpige, som sladrer. (Privatfoto) Premier League Balotelli knaldede Wayne Rooneys luder

0 kommentarer
Vis kommentarer