Sunderland: Bendtner må vente

Manager O'Neill er tilfreds med Nicklas Bendtner, men det er langt fra sikkert, danskeren bliver i klubben.

Nicklas Bendtners lejekontrakt udløber efter sæsonen. (Foto: AP/Scott Heppell)
Nicklas Bendtners lejekontrakt udløber efter sæsonen. (Foto: AP/Scott Heppell)

Landsholdsangriberen Nicklas Bendtner har fået godt gang i målscoringen på det seneste, men hans nuværende lejeklub Sunderland har ikke travlt med at få en længere eller mere permanent aftale med danskeren.

Bendtner returnerer til Arsenal efter sæsonen, men Sunderland-manager Martin O'Neill tager situationen med knusende ro.

- Vi har hverken kontaktet Arsenal eller Nicklas selv. Vi har ikke diskuteret noget som helst med de spillere, vi har på lån, siger O'Neill til Sunderland Echo med henvisning til Bendtner, samt Wayne Bridge og Sotirios Kyrgiakos, som klubben også har lånt.

Læs også:

Overlader ikke ansvaret til andre i en EM-finale (Foto: AP) Landsholdsfodbold Bendtner: Kun jeg sparker straffe i EM-finalen

- Det giver ingen mening at forsøge at indlede forhandlinger - vi er ikke i en position til at gøre det, uddyber O'Neill, der først skal afvente, hvad klubberne, der ejer de tre spillere beslutter sig for med henblik på den kommende sæson.

Den nordirske manager har dog været tilfreds med Bendtners udvikling de seneste måneder.

- Nicklas har gjort det rigtig godt for os på det seneste, og det er jeg meget glad for. Forhåbentlig kan han fortsætte takterne, for det vil alle parter have gavn af - både han og os, lyder det fra Martin O'Neill.

0 kommentarer
Vis kommentarer