Balotelli i trafikuheld

Manchester City-stjernen Mario Balotelli slap torsdag eftermiddag uskadt fra et trafikuheld, bekræfter klubben

Ifølge goal.com kørte Balotelli i en hvid bil. Måske denne sag, som tidligere har prøvet at blive 'ægget' af en flok Manchester United-fans. (Foto: PA)
Ifølge goal.com kørte Balotelli i en hvid bil. Måske denne sag, som tidligere har prøvet at blive 'ægget' af en flok Manchester United-fans. (Foto: PA)

Ikke en dag uden en nyhed om Mario Balotelli for tiden, men denne gang er det efter alt at dømme ikke hans egen skyld, at han er i mediernes søgelys.

Den italienske superangriber var involveret i et biluheld i Manchesters centrum, men ifølge britiske medier var det ikke hans skyld.

Han stødte frontalt sammen med en anden bil, men slap uskadt om end lettere rystet fra hændelsen.

Europa League Porto dømt for racisme mod Balotelli

Bagefter stod han og jokede lidt med nogle tilfældige forbipasserende, skriver goal.com.

Mario Balotelli har haft en begivenhedsrig uge, hvor han blandt andet er blevet skarpt kritiseret af nogle holdkammerater.

Anfører Kompany fører Balotelli bort fra endnu en diskussion (Foto: AP/Jon Super) Premier League Rasende City-spillere har fået nok af Balotelli

Det er også kommet frem, at han har haft en affære med den luder, som nær kostede Wayne Rooney ægteskabet.

Jenny Thompson er mange Premier League-spilleres værste mareridt - en escortpige, som sladrer. (Privatfoto) Premier League Balotelli knaldede Wayne Rooneys luder

Manchester City møder lørdag aften Arsenal på udebane i en kamp, der skal vindes, hvis de skal have et håb om guldet, og der er intet der tyder på, at Balotelli ikke bliver klar.

1 af 2 Mario Balotelli er skandalernes men også målenes konge. (Foto: AP)
2 af 2 Ifølge goal.com kørte Balotelli i en hvid bil. Måske denne sag, som tidligere har prøvet at blive 'ægget' af en flok Manchester United-fans. (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer