Rasende City-spillere har fået nok af Balotelli

Manchester City-spillerne er trætte af angriberens attituder

Anfører Kompany fører Balotelli bort fra endnu en diskussion (Foto: AP/Jon Super)
Anfører Kompany fører Balotelli bort fra endnu en diskussion (Foto: AP/Jon Super)

Så er den gal igen.

Mario Balotelli er kommet i uvejr i Manchester City, hvor flere engelske mediere fortæller om en dårlig stemning hos de lyseblå, hvor holdets spillere er ved at være yderst trætte af den kontroversielle, men talentfulde, italiener.

Læs også:

Se også: Derfor sloges Balotelli med holdkammeratSe også: Smed pile efter holdkammerater

I lørdagens 3-3-kamp mod Sunderland var Balotelli i heftige diskussioner med medspillerne på midten af banen omkring afviklingen af et frispark, og ifølge The Telegraph kom Balotelli også i infight Yaya Toure i pausen, da midtbanespilleren havde kritiseret angriberens ugidelige indsats.

Også tidligere på sæsonen har det ført til sammenstød med Balotelli og holdkammerater, der ikke har været tilfreds med hans indsats på banen.

Manchester-spillerne er rasende over Balotellis dårlige attitude, og trætte af, at Roberto Mancini lader ham slippe afsted med det, uden det får konsekvenser.

Se også: Tude-Mario vil hjemSe også: Målscorer i kæmpeskænderi med træner

En kilde i klubben siger overfor The Sun.

- Mario er begyndt at gå på flere af spillernes nerver. Han kan være helt fantastisk, men det virker som om, at han tror, at han kan leve efter sin helt egne regler. Det er ikke godt for holdmoralen, når han kommer i det humør, hvor han føler, at det hele handler om ham.

Roberto Mancini fortalte efter kampen, at han overvejede at skifte Balotelli ud efter fem minutter, og trods italienerens to mål, var manageren ikke tilfreds med indsatsen fra angriberen.

Se også: Mancini utilfreds med Balotellis to mål

The Telegraph fortæller dog, at noget tyder på, at Mancini langt om længe har fået nok af sin landsmand, og vil sælge ham, når sæsonen er ovre.

1 af 2 Drop attituden, Mario (Foto: AP/Martin Rickett)
2 af 2 Anfører Kompany fører Balotelli bort fra endnu en diskussion (Foto: AP/Jon Super)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere