Tvivl om Bendtners fremtid

Sunderland-manager har ikke talt fremtid med sin danske angriber endnu

Nicklas Bendtner ved fortsat ikke, hvor han skal spille efter sommerferien. (Foto: AP)
Nicklas Bendtner ved fortsat ikke, hvor han skal spille efter sommerferien. (Foto: AP)

Efter en fesen start har Nicklas Bendtner for alvor fået gang i målscoringen i Sunderland.

Nicklas Bendtner høster frugterne efter en - sjældent - god periode. (Foto: AP) Premier League Slut med hån: Bendtner på ugens hold

I weekenden var med han med både mål og assist stærkt medvirkende til, at The Black Cats fik hevet et point med hjem fra udekampen mod Manchester City, men det betyder ikke, at manager Martin O'Neill er parat til at sætte himmel og jord i bevægelse, så lejesvenden fra Arsenal bliver sikret på en permanent aftale.

Premier League Olsen glæder sig over Bendtner

- Jeg har overhovedet ikke tænkt på hans fremtid. Jeg har ikke nævnt det for ham. Der er ikke nogen pointe i at sætte nogen under yderligere pres i øjeblikket, siger nordireren, der ellers havde masser af ros til Bendtner efter kampen på Etihad Stadium.

Nicklas Bendtner scorede til 2-1 til Sunderland. (Foto: AP) Sunderland Sunderland-manager fremhæver Bendtner

Tidligere har der været spekuleret i, at O'Neill foretrækker andre angribertyper, ligesom danskerens mange feljtrin udenfor banen har tæret på managerens tålmodighed.

Nicklas Bendtner hyldes efter 2-1-scoringen. Hans fjerde mål i fem kampe. (Foto: AP) Premier League TV: Bendtner bag sensationelt point til Sunderland

0 kommentarer
Vis kommentarer