Slut med hån: Bendtner på ugens hold

Der er masser af hæder til Sunderland-angriberen efter weekendens scoring

Nicklas Bendtner høster frugterne efter en - sjældent - god periode. (Foto: AP)
Nicklas Bendtner høster frugterne efter en - sjældent - god periode. (Foto: AP)

Selvom han lige havde scoret mod mægtige Manchester City - tilmed på Etihad Stadium, hvor Roberto Mancinis tropper ellers har vist sig nærmest uovervindelige - så var Nicklas Bendtner langt fra nogen glad mand lørdag eftermiddag.

Se også: Olsen glæder sig over Bendtner

For Bendtner, der også stod fadder til Sebastian Larssons 3-1 scoring, måtte sammen med resten af Sunderland-holdet se forspringet smuldre, så opgøret endte 3-3.

Se også: Sunderland-manager fremhæver Bendtner

Men lidt trøst er der trods alt til landsholdsangriberen, der ellers har været skydeskive for alskens hån og kritik i en sæson, hvor det lidt for ofte har været præstationerne udenfor kridtstregerne, der har stjålet overskrifterne.

Se også: Bendtner: Føles som at tabe 3-0

Han er nemlig blevet inkluderet på ESPN's 'team of the week' for sin fine indsats i Manchester.

- Da Sunderland snuppede et imponerede point i udekampen mod Manchester City, var det den danske angriber, der viste sig som den største torn i siden på et City-forsvar under vanligt niveau. Angriberen fandt regelmæssigt plads mellem sine opdækkere, og steg højt til vejrs, da han headede Sunderland i front, lyder begrundelsen for at udtage Bendtner, som får masser af ros fra den amerikanske sports-kanal. .

Se også: TV: Bendtner bag sensationelt point til Sunderland

- Evigt bevægelig plagede Bendtner Kolo Touré, og han toppede sin indsats med en fin assist til Sebastian Larsson. Ofte hånede Bendtner kan være stolt af sin indsats, hedder det.

Se Bendtners kasse og oplæg i tv-indslaget over artiklen!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere