Ferguson lovpriser Lindegaards rival

Alex Ferguson mener, at David De Gea har forbedret sig afgørende siden en vaklende start i Manchester United

De Gea er et hit (Foto: AP)
De Gea er et hit (Foto: AP)

Der kan godt gå lang tid, før Anders Lindegaard igen får lov til at passe Manchester Uniteds mål.

Ikke nok med, at den danske landsholdsmålmand er ankelskadet på ubestemt tid, hans konkurrent til posten som førstemålmand gør det også rigtigt godt for tiden.

Efter en problematisk start har den unge spanier, David De Gea, med sine præstationer på det seneste tilsyneladende overbevist manager Alex Ferguson om, at det er ham, der skal satses på.

Anders Lindegaards EM er ikke i fare ifølge Alex Ferguson. (Foto: AP) Premier League Ferguson: Lindegaard snart klar igen

- Han har fået styr på tingene og taget det som en mand. Han blev kritiseret for sine evner i luften i straffesparkfeltet.

- Det har han taget fat på. Han lod sig ikke mærke af det, og nu spiller han med selvtillid. Og selvtillid er en vigtig faktor i fodbold, siger skotten.

Ferguson mener, at det simpelthen bare har taget tid at vænne sig til den engelske måde at spille fodbold på efter ankomsten fra Atlético Madrid sidste sommer.

Jeg har gjort mere godt end skidt (Foto: AP) Premier League Lindegaard-rival: I fokuserer på mine fejl

- Han har forbedret sig fantastisk. Vi forventede, at han ville vise, hvad hun kunne, og det ser vi nu, lyder det fra manageren.

Manchester United har overhalet Manchester City i Premier League-tabellen, som klubben nu fører med to points forspring. Føringen kan endda øges yderligere i aftenens kamp mod Blackburn.

0 kommentarer
Vis kommentarer