Fy for Liverpool!

Rødt kort til Pepe Reina og nederlag på 2-0 lægger yderligere pres på Kenny Dalglishs som Liverpool-manager

Selv ikke Captain Fantastic kan i øjeblikket rive Liverpool med sig op af hullet. (Foto: AP)
Selv ikke Captain Fantastic kan i øjeblikket rive Liverpool med sig op af hullet. (Foto: AP)

Liverpool løb søndag ind i det sjette nederlag i de sidste syv Premier League-kampe, da det på St James' Park i Newcastle - eller Sports Direct Arena, som nogle insisterer på at kalde det - blev til 0-2 mod Newcastles Europa Cup-aspiranter.

Udeholdet var både uheldige og udygtigt i 1. halvleg, og burde velsagtens have ført, da Newcastle bragte sig foran i det 19. minut.

Først smed Andty Carroll sig for at få straffespark i en situation, hvor han havde rundet Tim Krul og burde have drejet bolden i mål - istedet lod han sig falde uden at være blevet rørt af Newcastle-keeperen og fik fortjent det gule kort.

Kort tid efter burde Liverpool så have haft straffespark, og et rødt kort kunne have været uddelt, da en Newcastle-forsvarer brugte overarmen til at redde et Carroll-hovedstød på stregen.

Reina smidt ud
I stedet gik det galt i den anden anden, da Hatem Ben Arfa svingede et godt indlæg mod bagerste stolpe, hvor Papiss Demba Cisse headede et smukt føringsmål ind via den modsatte stolpe.

Senegaleseren lavede sit andet mål, da han med en time spillet modtog et oplæg fra landsmanden Demba Ba og efter et par træk i feltet let kunne finde målet.

Med slutningen fik Pepe Reina meget symptomatisk det røde kort for Liverpool i en situation, hvor han efter at være blevet fældet af James Perch forsøgte at nikke Newcastle-forsvareren en skalle.

Newcastles genopstandne klassehold med de eftertragtede afrikanere Demba Ba, Papiss Cisse og Cheick Tioté er dermed a point med Chelsea i kampen om Premier Leagues femteplads, mens Liverpool synker længere og længere ned i dyndet og nu reelt kun har FA Cuppen at hænge kasketten på i denne sæson.

Diskussionen om 'King Kennys' managerjob kan dermed fortsætte.

0 kommentarer
Vis kommentarer