Her er PL-trænernes favoritter

Premier League-trænerne har besvaret spørgeskema om titelkamp, ligaens bedste spillere og meget mere

Ryan Giggs er den mest indflydelsesrige spiller i Premier League. (Foto: AP)
Ryan Giggs er den mest indflydelsesrige spiller i Premier League. (Foto: AP)

England er - som andre stolte fodboldnationer - beboet af 'mandagstrænere' med masser af meninger om livet inden- og udenfor kridtstregerne.

Men nu løfter de rigtige Premier League-trænere sløret for deres tanker i en undersøgelse fra ligaens sponsor, Barclays.

Steven Gerrard sikrede sig naturligvis kampbolden efter sit hattrick. (Foto: AP) Premier League - 14. mar. 2012 - kl. 08:11 TV: Se Gerrards derby-hattrick

Samtlige 20 trænere har besvaret spørgsmål om, hvem de tror, vinder Premier League, hvem der er de bedste spillere på deres respektive positioner og hvem, der spiller den flotteste fodbold i England.

Hele 75 procent er enige om, at Tottenham står for den mest medrivende fodbold - hvilket kan tyde på, at svarene er afleveret inden Spurs' igangværende serie af nederlag blev indledt.

Mesterskab bliver det dog ikke til for Tottenham. Her tror 67 procent af trænerne, at det bliver Manchester City, som løber med titlen, mens bysbørnene fra United kun har opbakning fra 33 procent.

Se også: Balotelli skyder myterne ned

Når trænerne skal pege på de kolleger, der har imponeret mest i indeværende sæson, er det dog ikke i toppen, at kandidaterne skal findes. Her er det nemlig Swanseas Brendan Rogers og Norwichø Paul Lambert, der løber med roserne.

Til gengæld kan Manchester City prale af at have ligaens bedste spillere i tre kæder. Således løber Joe Hart med den uofficielle titel som bedste målmand, mens Vincent Kompany scorer højst blandt Premier Leagues forsvarere, mens spanske David Silva er den bedste midtbanespiller.

Den bedste angriber skal man dog til London for at finde. 25 procent peger således på knivskarpe Robin van Persie.

Se også: 6-årig dansker træner i Manchester United 6-årig dansker træner i Manchester United

Ryan Giggs bakkes op af 50 procent som den mest indflydelsesrige spiller i Premier League, mens 56 procent af trænerne peger på Newcastles Demba Ba, som det sommerindkøb, de helst havde gjort.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere