Håber Bendtner spiller i weekenden

Martin O'Neill virker positiv omkring Nicklas Bendtners knæskade og håber at kunne bruge danskeren på lørdag

Nicklas Bendtner er måske tilbage allerede i weekenden. (Foto: PA)
Nicklas Bendtner er måske tilbage allerede i weekenden. (Foto: PA)

Sunderland-manager Martin O'Neill håber på, at Nicklas Bendtner bliver klar til lørdagens kvartfinale mod Everton i FA Cuppen.

Mens Bendtner endnu venter på at modtage dommen for en knæskade, så vil O'Neill gerne have danskeren til at danne angrebsduo med Fraizer Campbell i weekenden.

Manager: Nyt om Bendtner sidst på ugen

- Vi vil prøve at trylle noget frem, men jeg tror godt, at de kan noget sammen.

- Jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle virke, selv om vi også kigger på andre muligheder, siger Martin O'Neill til croniclelive.co.uk.

Bendtners knæ scannes i dag

Dermed indikerer Sunderlands manager, at han er ret så optimistisk, når det kommer til den knæskade, der tvang Bendtner ud af sidste uges kamp mod Liverpool.

Håbet er, at danskeren, som blev matchvinder i 1-0-sejren over Liverpool, er klar om fire dage og kan supplere Fraizer Campbell i angrebet.

Bendtner lykkelig over afgørelse

- Dette partnerskab er endnu ikke blevet til noget på grund af skader.

- De har ikke haft en chance for at udvikle sig sammen og blomstre, så vi håber, at de kan finde sammen. Jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle virke, siger Martin O'Neill.

Sagen mod Bendtner droppet

Sunderland overvåger Bendtners skadessituation på daglig basis og vil første senere på ugen have klarhed over alvorligheden af danskerens knæskade.