Torres nægtede at tage straffespark

Chelsea-angriberen Fernando Torres er tilsyneladende fuldstændig blottet for selvtillid efter fem måneder uden mål. Tirsdag nægtede han at sparke straffespark i klubbens FA Cup-sejr

Normalt slås angriberne om at få lov til at være straffesparksskytte, men Fernando Torres nægtede at tage et straffespark mod Birmingham tirsdag. (Foto: AP)
Normalt slås angriberne om at få lov til at være straffesparksskytte, men Fernando Torres nægtede at tage et straffespark mod Birmingham tirsdag. (Foto: AP)

Det er fem måneder siden, Chelseas rekord-dyre angriber Fernando Torres sidst har scoret.

Tirsdag aften havde han imidlertid en gylden mulighed for endelig at komme ud af krisen, da der blev begået straffespark mod ham i FA Cup-kampen mod Birmingham.

Ifølge The Guardian tilbød Juan Mata, som er den normale straffesparksskytte, Torres muligheden for at sparke, når nu straffesparket var begået mod ham, men spanieren afviste.

- Jeg spurgte ham, om han ville tage det ...Han sagde 'Jeg er ikke øverst på straffesparkslisten', så det var det der skete, siger Mata ifølge The Guardian.

Læs også:

Se også: Debutsejr til ny Chelsea-træner

Om dårlig selvtillid er årsagen til 27-årige Torres modvillighed mod at sparke er svært at sige, men faktum er, at man ikke får meget større chancer for at ende sin scoringskrise.

Han har nu spillet 23 kampe uden mål, og må lægge ryg til at blive kaldt et af de største flop i Premier League-historien. Han satte ellers transferrekord, da han skiftede fra Liverpool for 50 mio. pund.

Angriberens næste chance for at få mål på kontoen er på lørdag mod Stoke, og derefter gælder det Champions League-returkamp mod Napoli på tirsdag, hvor London-klubben på Stamford Bridge skal forsøge at indhente italienernes 3-1-føring fra første kamp.

Juan Mata endte i øvrigt med at brænde det famøse straffespark mod Birmingham, men Chelsea vandt alligevel 2-0.

0 kommentarer
Vis kommentarer