Chelsea-stjerne får sparket

Ashley Cole bliver angiveligt Roman Abramovich' første offer til sommer, efter venstrebacken kritiserede Villas-Boas

Det ser ud til, at manager Villas-Boas vinder magtkrigen mod flere utilfredse Chelsea-stjerner - blandt andre Ashley Cole. (Foto: PA)
Det ser ud til, at manager Villas-Boas vinder magtkrigen mod flere utilfredse Chelsea-stjerner - blandt andre Ashley Cole. (Foto: PA)

Venstrebacken Ashley Cole er angiveligt første mand ude af porten i Chelsea, så snart transfervinduet åbner igen.

Ifølge den britiske avis The Sun, så har manager Andre Villas-Boas overbevist klubbens ejer, Roman Abramovich, om at Cole nødvendigvis må ud af klubben, efter englænderen åbent kritiserede managerens taktik.

Avisen skrev tidligere på ugen, at Cole, Michael Essien og Frank Lampard alle kritiserede Villas-Boas, efter Chelsea skuffende spillede 1-1 mod Birmingham i Fa Cup'en. Tirsdag aften sad de alle på bænken i nederlaget til Napoli - og angiveligt har Roman Abramovich mistet tålmodigheden med de utilfredse, aldrende stjerner.

Angiveligt er også Frank Lampard sat til salg.

Se også: Derfor blev Chelsea-stjerner straffet

- Når spillerne kritiserer manageren, stiller de spørgsmål ved ejerens dømmekraft. Andre Villas-Boas var Abramovich' personlige valg.

- Tidligere har de etablerede spillere fået deres vilje i forhold til en upopulær manager. Men denne gang har Abramovich fået nok af deres brok, siger en anonym kilde til The Sun.

Den tidligere Manchester United- og landsholdsback Gary Neville skrev tidligere på ugen, at Abramovich og Villas-Boas bør rense ud i truppen.

- En manager har brug for, at spillerne tror på det han gør, og derfor skal enten skeptikerne gå - eller Villas-Boas må selv gå, skrev Neville i sin klumme i Daily Mail.

Se også: Legende: Fyr de gamle Chelsea-stjerner!

Ifølge The Sun er både 31-årige Cole og 33-årige Frank Lampard nu sat til salg.

Selv om Chelsea tabte 3-1 til Napoli i tirsdags, fortryder Villas-Boas ikke, at de tre stjerner blev vraget og sat på bænken.

- Nej, jeg fortryder ikke noget i forhold til startopstillingen. Den var helt rigtig, lyder det fra Villas-Boas, der angiveligt har fået ejerens opbakning.

- Jeg har talt med personer tæt på ham. Han er skuffet og stiller spørgsmål om, hvordan vi nu sætter holdet, og det har vi forklaret.

Villas-Boas afviser iøvrigt, at Cole har kritiseret ham. Han vedgår til gengæld, at Lampard har brokket sig over at være sat af.

- Vi havde en diskussion. Det er svært for ham at acceptere, men i sidste ende er det managerens beslutning, og det accepterer Frank, siger Andre Villas-Boas til Daily Mail.

0 kommentarer
Vis kommentarer