Agger skadet i pokaltriumf

Daniel Agger måtte udgå med et beskadiget ribben i Liverpools Carling Cup-triumf, hvor Cardiff blev besejret efter straffesparkskonkurrence. Spillede en halv time med smerter

Daniel Aggers skade var ikke så slem, at han ikke kunne fejre Liverpools første pokal siden FA Cup-triumfen i 2006. (Foto: PA)
Daniel Aggers skade var ikke så slem, at han ikke kunne fejre Liverpools første pokal siden FA Cup-triumfen i 2006. (Foto: PA)

Daniel Agger blev udskiftet efter 86 minutter af søndagens dramatiske og underholdende Carling Cup-finale på Wembley, og umiddelbart var det ikke til at se, hvorfor Liverpool-manager Kenny Dalglish valgte at pille den formstærke dansker ud.

Forklaringen kom efter kampen, hvor danskeren bekræftede rygter om, at han havde stærke smerter i ribbenene.

- Jeg frygter, at der er tale om et brækket ribben. Jeg spillede en halv time med smerter, indtil jeg ikke kunne klare det mere, siger han til ekstrabladet.dk.

Det er ikke længe siden, Daniel Agger sad ude i knap to måneder med to brækkede ribben, men hvor slemt det er denne gang vides endnu ikke.

Læs også:

Se også: Agger: Min krop er nok uegnet til fodbold

Skaden er alt andet lige ikke værre, end at landsholdsforsvareren kunne fejre pokaltriumfen med sine holdkammerater, efter Cardiff var blevet besejret på straffespark efter 2-2 i den ordinære kamp og forlænget spilletid.

- Det var forfærdeligt at se afgørelsen fra tribunen - endnu værre end at spille, siger Daniel Agger.

Læs også:

Se også: Liverpool i kæmpe pokal-triumf

Det er nu tvivlsomt, om Morten Olsen får mulighed for at gøre brug af ham i Danmarks venskabskamp mod Rusland på onsdag i Parken.

- Jeg skal lige snakke med ham, inden vi beslutter noget. Jeg vil ikke sige, at jeg er definitivt ude mod Rusland, siger forsvarsgeneralen til ekstrabladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer