Vanvid: Wenger får millioner - men vil spare

Arsenal vil ikke købe ind over evne, og det er vildt, at andre bare spenderer løs, mener manager Wenger

Kriseramte Arsenal har udsigt til endnu en sæson uden trofæer, og manager Arsène Wenger har fået kritik for ikke at købe forstærkninger efter afgang af store profiler som Cesc Fabregas og Samir Nasri.

Men i stedet for at klage sig - som mange i hans sted måske ville gøre - langer den erfarne franskmand i stedet ud efter overforbruget i andre steder.

- Det utrolige er, at vi kører efter den model, som skulle være helt normal, og vi ser skøre ud. Det er for skørt, siger Arsène Wenger ifølge Skysports.

- Folk gør alt muligt dumt, men vi er ikke skøre, vi er helt normale. Vi spenderer en million, når vi tjener en million, og så spørger folk: Hvad laver I laver? Det er det helt vanvittige i vores verden, og hele kloden er bankerot på grund af det.

London-klubben har baseret økonomien på indtægterne fra Emirates Stadium, som de afdrager på med en lav rente.

Økonomien i Arsenal kan ikke hamle op med oliemillionerne i Manchester City og de voldsomme budgetter i flere andre klubber.

London-klubben har mistet flere profiler på den konto.

- Sidste år var vi meget tæt på toppen, og der led holdet et knæk, da vi mistede Cesc Fabregas (Barcelona), Samir Nasri (Manchester City) og Jack Wilshire (skadet). Vi kunne med vores midtbane konkurrere med hvem som helst i Europa.

- Når vi spiller med et ungt hold, så skal I forstå, at det er en politik, som vi har valgt, siger Arsène Wenger.

Arsenal ligger på femtepladsen i Premier League med 20 point op til Manchester City i front.