Manager beskyttet af bodyguard

Blackburns Steve Kean frygter rasende fans og har hyret en

Steve Kean kæmper for at redde Blackburn i Premier League. Holdet ligger lige over nedrykningsstregen som fjerdesidst, men er blot to point fra sidstepladsen. (Foto: AP/Sang Tan)
Steve Kean kæmper for at redde Blackburn i Premier League. Holdet ligger lige over nedrykningsstregen som fjerdesidst, men er blot to point fra sidstepladsen. (Foto: AP/Sang Tan)

Blackburn Steve Kean er under beskydning fra fansene i Premier League-klubben, der er truet af nedrykning. Faktisk så meget, at den 44-årige skotte har ansat en bodyguard til at passe på sig.

- Jeg er blevet rådet til det, da det ville være bedst for mig at have nogen hos mig hele tiden, siger han ifølge nyhedsbureauet Reuters til den engelske avis The Times.

- Jeg var på restaurant med min kone og mine børn for nogle måneder siden, da jeg fik en sms fra en ven, der bad mig passe på.

- Der skete ting på Twitter, hvor en gruppe aktivister havde skrevet, hvor jeg var, så folk kunne konfrontere mig. Jeg viste beskeden til min kone, og vi besluttede at forlade stedet med det samme, siger han endvidere til avisen.

Læs også:

Blackburn-profil på vej til Rusland

Han fortalte ikke noget til sine børn, men besluttede siden at hyre en bodyguard.

- Fyren, der beskytter mig, er syvende dan i karate, men han er ikke stor. Han ved bare, hvordan man beskytter sig selv.

- Det er lidt mærkeligt at have ham omkring mig, men der er også gode ting ved det. Han er for det første enormt interessant at snakke med, siger Steve Kean og fortsætter:

- Størstedelen af fansene er passionerede, men ikke-voldelige, hverken mod mig eller nogen andre, og jeg tror, at størstedelen af Blackburn-fansene bakker mig op. Men det er lidt surrealistisk, må jeg indrømme, siger Blackburn-manageren.