Wolves valgte den nemme løsning

Ulvene har forfremmet assistenten Terry Connor til manager i stedet for fyrede Mick McCarthy

Terry Conor kom til Wolverhampton som reserveholdstræner i 1999 og blev i 2008 assistent for Mick McCarthy. (Foto: PA/Nick Potts)
Terry Conor kom til Wolverhampton som reserveholdstræner i 1999 og blev i 2008 assistent for Mick McCarthy. (Foto: PA/Nick Potts)

Wolverhampton Wanderers valgte i dag den nemme løsning og forfremmede den tidligere assistent Terry Connor til manager for klubbens Premier League-mandskab sæsonen ud.

Wolves har de seneste ti dage jagtet en afløser for furede Mick McCarthy, og navne som Steve Bruce, Alan Curbishley, Walter Smith og Neil Warnock har været nævnt som muligheder.

Læs også:

Se også: Efter massakre: Manager smidt ud

Men i sidste ende har Molineux-klubben ikke kunnet finde den rette mand til jobbet og i stedet valgt at satse på, at Terry Connor kan sikre klubben overlevelse i Premier League, hvor holdet ligger tredjesidst med 13 kampe tilbage af sæsonen.

- Jeg er meget, meget stolt. Det er et privilegie og en stor ære at blvie bedt om at styre holdet resten af sæsonen, siger 49-årige Terry Connor, der som spiller opnåede en enkelt U21-landskamp og nåede at optræde for Leeds, Brighton, Portsmouth, Swansea, Bristol City og til sidst Yeovil, inden han kastede sig over trænergerningen.

0 kommentarer
Vis kommentarer