Endelig: Nu undskylder Tevez

Den argentinske angriber har i dag undskyldt sin opførsel igennem de sidste par måneder

Kan undskyldningen sende Tevez tilbage i City-varmen? (Foto: AP)
Kan undskyldningen sende Tevez tilbage i City-varmen? (Foto: AP)

Det ser ud til, at den fem måneder lange kamp mellem Manchester City og Carlos Tevez, nu endelig er ved at være afsluttet.

I hvert fald besluttede den argentinske angriber sig i dag for at stikke klubben en undskyldning ovenpå sin opførsel, der har kostet ham i omegnen af 90 millioner kroner i bøde og manglende løn.

Se også: City klar til at lade Tevez rådne op

- Jeg ønsker oprigtigt og uforbeholdent at undskylde overfor alle, som jeg har svigtet, og til dem som har følt sig stødt over mine handlinger de sidste par måneder.

- Jeg ønsker at koncentrere mig om at spille fodbold for Manchester City Football Club, meddeler Tevez i en erklæring fra klubben.

Se også: Mancini giver Tevez sidste chance

Den argentinske angriber har ikke spillet kamp for Manchester City siden september, da han nægtede at varme op under en Champions League-kamp, og han er først for nylig vendt tilbage til klubben efter tre måneders - uden tilladelse fra City - ophold i hjemlandet.

Se også: Ny ballade: Tevez stikker af til Argentina

Manager Roberto Mancini har tidligere sagt, at Tevez ikke havde en fremtid i klubben, men har dog siden erklæret, at Tevez kunne vende tilbage, hvis han sagde undskyld for sine handlinger.

Det har den lille angriber altså gjort nu. Så er spørgsmålet blot, hvornår vi får ham at se på banen i en lyseblå City-trøje.

0 kommentarer
Vis kommentarer