Legende: Fyr de gamle Chelsea-stjerner!

Den tidligere Manchester United-spiller Gary Neville mener, at fyringstruede Villas-Boas skal rense ud i Chelsea - hvis han ikke selv bliver fyret først

Frank Lampard og John Terry er i farezonen for at ryge ud i Chelsea, hvis ikke Villas-Boas ryger først. (Foto: AP)
Frank Lampard og John Terry er i farezonen for at ryge ud i Chelsea, hvis ikke Villas-Boas ryger først. (Foto: AP)

John terry, Frank Lampard, Didier Drogba.

Blot tre af de Chelsea-stjerner, som skal fjernes fra holdet, hvis det står til Gary Nevillie.

Den tidligere Manchester United-anfører, der nu er klummeskriver for Daily Mail, mener at fyringstruede Andre Villas-Boas er nødt til at rense ud i Chelsea-truppen, hvis den kriseramte storklub skal tilbage på sporet.

Neville skriver i sin klumme, at Villas-Boas nok bliver fyret af den utålmodige Chelsea-ejer Roman Abramovich, hvis Chelsea taber tirsdagens Champions League-kamp mod Napoli stort. Men det burde han ikke blive, mener den tidligere højreback:

- Jeg synes tingene skulle gøres på en anden måde. Jeg tror Chelsea-ejeren skal bryde sin evige tavshed og sige, at manageren får tre år, for Abramovich har brug for nogen til at ændre kulturen i klubben. Problemerne stikker dybere end bare manageren.

- I Mourinhos regeringstid gav Terry og Lampard klubben en stærk identitet, men nu har de deres egne problemer. Terry har en retssag hængende over hovedet, og Lampard er ikke glad for at være inde og ude af holdet, skriver Neville.

Han skriver ikke direkte, hvem han mener der bør sendes ud af Chelsea, men mere end antyder, at flere er for gamle eller for besværlige og ikke er gode eksempler for de nye Chelsea-spillere. De engelske medier har de seneste uger beskrevet, hvordan flere spillere er utilfredse med manageren.

Se også: Spillere til angreb på Chelsea-træner

- En manager har brug for, at spillerne tror på det han gør, og derfor skal enten skeptikerne gå - eller Villas-Boas må selv gå.

Se også: Chelsea-boss blæser på spillerne

Skulle Villas-Boas gå eller blive fyret, så er enkelte begyndt at spekulere i et comeback til Mourinho. Men det skal skeptikerne ikke ønske sig, mener Neville.

- Hvis han kom tilbage til Stamford Bridge nu, ville han hurtigt erkende at de gamle stjerner ikke er i god nok form til at levere i Premier League eller Champions League.

0 kommentarer
Vis kommentarer