City tilbage på førstepladsen

Manchester City skubber United ned på andenpladsen efter sejr over tandløse Aston Villa

Joleon Lescott jubler over kampens enlige mål. (Foto: PA)
Joleon Lescott jubler over kampens enlige mål. (Foto: PA)

Manchester Citys skræmmende offensiv virkede uskarp, men gjorde ikke desto mindre det nødvendige, da det 'lille' Manchester-hold søndag spillede sig tilbage på førstepladsen i Premier League med en 1-0 sejr over Aston Villa.

13 afslutninger og knap 60 procent af spillet havde Sergio Aguero og co, men langt de fleste af dem var ufarlige.

Derfor blev forsvarsspiller Joleon Lescott den usandsynlige matchvinder, da han dukkede op foran mål efter en times spil. Lescott stod fuldstændig fri foran mål og scorede let, da Gareth Barry headede et hjørnespark på tværs af feltet.

Se også: Ærlig Suárez: Undskyld!

Hvor City var ineffektive, så var Aston Villas offensiv, bestående af Heskey, Stilian Petrov, Robbie Keane og Darren Bent nærmest fornærmende usynlig, indtil Birmingham-klubben satsede offensivt i et forsøg på at fremtvinge en udligning. Den var tæt på at falde i kampens overtid, da kun en stor refleksredning af Joe Hart forhindrede Darren Bent i at score.

Aston Villa kastede i det sidste kvarter alt frem, men City formåede ikke at udnytte pladsen til kontraangreb.

Med feberredningen forsvarede Joe Hart desuden sin førsteplads i ligaen - han er den målmand, der har flest clean sheets i denne sæson - hele 11 af slagsen er det blevet til.

To point foran
Med sejren er Manchester City tilbage på førstepladsen i Premier League - to point foran Manchester United.

Aston Villa var ikke det eneste Birmingham-hold i aktion. Søndagens anden Premier League-kamp var et rent Birmingham-derby, og her vandt West Bromwich Albion med hele 5-1 ude over Wolverhampton.

Udeholdets Peter Odemwingie var kampens helt store spiller. Den nigerianske angriber leverede et hattrick i triumfen.

Sejren sender West Bromwich otte point væk fra nedrykningsstregen, som til gengæld er ved at opsluge Wolverhampton, der kun er over den frygtede streg på grund af en bedre målscore end Blackburn.

0 kommentarer
Vis kommentarer