Bendtners retssag: Vi arbejder på udsættelse

Den danske angribers rådgiver tror på, at det lykkes at udsætte danskerens retsmøde

Bendtner ligner en mand i form (foto fra twitter)
Bendtner ligner en mand i form (foto fra twitter)

Mandag 27. februar skal det danske landshold møde ind til træningen før onsdagens landskamp mod Rusland i Parken. Men det bliver muligvis uden Nicklas Bendtner.

For samme dag skal den danske angriber i retten i Newcastle, hvor han er tiltalt for hærværk mod fem biler i byens 'China Town' 6. december sidste år.

Overfor ekstrabladet.dk var landstræner Morten Olsen klar i mælet, da han hørte om 'landskamps-problemet', og ville have Bendtners retsmøde udsat.

Olsen: Bendtner-sag må udsættes

Landstrænerens ønske arbejdes der på at få til at gå i opfyldelse fortæller Nicklas Bendtners rådgiver til ekstrabladet.dk.

- Der arbejdes stenhårdt fra flere sider på at finde en løsning. Jeg er optimistisk, og ser ingen grund til ikke at tro på, at det lykkes, siger direktør i Kraft & Partners Jesper Lynghus til ekstrabladet.dk.

- Nicklas håber også på en løsning, men er lige nu fokuseret på at komme i kamp igen for Sunderland, men selvfølgelig også for det danske landshold.

Bendtners rådgiver: Det er ikke i orden

Nicklas Bendtner har ikke været i aktion for Sunderland, siden han brækkede næsen, men håber at gøre comeback med et ansigtsmaske, når Sunderland møder West Bromwich på udebane i næste weekend d. 25. februar.