Mourinho hyldet af Chelsea-fans

Fredag var det Inter-fans, i dag var det Chelsea-fans, der sang Real Madrid-trænerens navn

Jose Mourinhos Real Madrid-mandskab ligger i spidsen for den spanske liga, og nu savner de ham i både Inter og Chelsea. (Arkivfoto: AP/Victor R. Caivano)
Jose Mourinhos Real Madrid-mandskab ligger i spidsen for den spanske liga, og nu savner de ham i både Inter og Chelsea. (Arkivfoto: AP/Victor R. Caivano)

Andre Villas-Boas er under pres i Chelsea, hvor de ønskede resultater er udeblevet, og manageren kunne tilmed notere sig, at Chelsea-tilskuerne undervejs i dagens FA Cup-kamp mod Birmingham sang Jose Mourinho-sange - lige som Inter-tilskuerne gjorde det fredag aften i klubbens hjemmenederlag mod Bologna.

Den nuværende Real Madrid-træner har stået i spidsen for både Inter og Chelsea, og i London er fansene åbenbart også begyndt at savne den succes, som klubben havde under Mourinho, selvom det aldrig blev til den ønskede Champions League-triumf.

Læs også:

Chelsea i FA Cup-flop

Og efter dagens pokalflop med 1-1 hjemme mod Birmingham fra den næstbedste række blev presset ikke ligefrem mindre på den nuværende manager, portugisiske Andre Villas-Boas.

- Det er selvfølgelig et skidt resultat, siger 'AVB' til ESPN, men understreger, at han fortsat har uforbeholden støtte fra klubbens ejer Roman Abramovich, der ellers tidligere har fyret trænere for ringere resultater end denne sæsons Chelsea-præstationer.

Læs også:

Advarer Chelsea-manager: Titel eller fyring

- Men det var en glimrende præstation i anden halvleg i forhold til første. 1-1 er ikke, hvad vi forventede, men det giver endnu en chance for at vende tingene i Birmingham, siger Villas-Boas til ESPN.