Trusler gav United-stjerne debut

Javier Hernandez fik hjælp af truende mangemillionær til sit gennembrud på fodboldbanen

Javier Hernandez kan takke Jorge Vergara for, at han i dag folder sig ud for Manchester United. (Foto: AP)
Javier Hernandez kan takke Jorge Vergara for, at han i dag folder sig ud for Manchester United. (Foto: AP)

Torsdag aften satte han dødsstøddet ind med kampens anden scoring, da Manchester United besejrede Ajax med Christian Eriksen og Nicolai Boilesen i Eruopa League.

Og Javier Hernandez eller 'Chicharito' som han også kaldes, har da også allerede forlængst slået sit navn fast som en af den engelske storklubs farligste angrebsvåben.

Men vejen til tinderne har ikke altid været lige let for den klejne mexicaner.

Således måtte han hjælpes med særdeles håndfaste midler, dengang han forsøgte at bryde igennem i klubben Chivas i hjemlandet.

Se også: Man Utd-fans: Hit med Eriksen

Tilbage i 2006 var den daværende Chivas-træner nemlig ikke meget for at give det dengang blot 17-årige angrebstalent chancen.

Men så greb klubbens ejer, den stenrige vitamin-mogul Jorge Vergara, ind.

Han truede simpelthen træneren med at løbe med Hernandez, og så var vejen til startopstillingen banet.

- Den daværende træner ville ikke give ham debut. Det er utroligt, hvordan nogle trænere tænker. Så jeg truede ham faktisk, og sagde, 'hvis du ikke vil have ham, så tager jeg ham med til USA', fortæller han til BBC.

Og truslen viste sig at være en rigtig god forretning, da Chicharito senere blev solgt til Manchester United for mere end 50 mio. kroner.

- Folk kalder det tyveri. Og jeg hentede da også en profit på 25.000 procent, så det var ikke så skidt, lyder det fra Vergara.

0 kommentarer
Vis kommentarer