Agger vil videre fra Suárez-Evra-sagen

Liverpools Daniel Agger mener, at medierne har kørt racismesagen med Luis Suárez og Patrice Evra en del op.

Ikke mere snak om Suarez (Arkivfoto: All Over/Getty Images)
Ikke mere snak om Suarez (Arkivfoto: All Over/Getty Images)

Den danske forsvarsspiller Daniel Agger er ved at være godt træt at racismesagen med sin Liverpool-holdkammerat Luis Suárez og Manchester Uniteds Patrice Evra.

Danskeren mener, at sagen er blevet kørt for meget op i medierne.- Der har været så meget snak om de to herovre i medierne, men jeg tror mest, at det har været medierne, som har beskæftiget sig med det. Det er en stor sag for dem, men jeg synes ikke, at den har fyldt noget for os, siger Daniel Agger til Jyllands-Posten.

Ordene kommer fra Agger efter lørdagens meget omtalte Premier League-kamp på Old Trafford mellem United og Liverpool.

Se også: Sir Alex: Suarez er en skændsel for fodbolden

Her stod Evra og Suárez over for hinanden for første gang, efter at Suárez var vendt tilbage fra sin karantæne på otte spilledage for at have ytret sig racistisk til Evra under en kamp i efteråret.

Sagen blev ikke ligefrem mindre, da Suárez inden lørdagens kamp undlod at give hånd til Evra.

Den handling undskyldte Suárez få dage efter, hvor han også fik kritik af Liverpool-ledelsen for episoden. Så lidt har sagen fyldt i Liverpool trods Aggers udlægning.

Se også: TV: Suarez ignorerede irriteret Evra

Agger har ikke meget at sige omkring historien om, at han opfordrede Uniteds Rio Ferdinand til slåskamp efter kampen, hvor en række spillere havde set sig sure på hinanden.

- Der er mange historier, og meget der bliver lukket ud, siger Agger, der ellers siger 'ingen kommentarer' til den angivelige opfordring.

Selve kampen endte med en 2-1-sejr til United.

0 kommentarer
Vis kommentarer