Ros til Agger fra hans makker

Martin Skrtel er vild med at spille sammen med Daniel Agger, og slovakken mener, at han ligner danskeren

Daniel Agger har den seneste tid dannet fast makkerpar med Martin Skrtel i Liverpools midterforsvar, og samarbejdet med danskeren glæder den 27-årige slovak.

- For tiden er det mig og Daniel, som spiller. Det er nemt at spille med ham, for han er en topspiller, og han er fantastisk med bolden, siger Martin Skrtel til Liverpools hjemmeside.

Læs også:

Rygte: Agger ville slås med Ferdinand

Agger og Skrtel har ageret mur til den helt store guldmedalje i denne sæson, og således har de hjulpet målmand Pepe Reina til at holde rent mål i mange kampe.

- Vi har en god forståelse af hinanden i spillet. Uden for banen er han også en flink fyr. Vi har ting til fælles som tatoveringer og biler. Det interesserer os begge, og det snakker vi om, siger Martin Skrtel.

Ros til rivaler
Tidligere har Jamie Carragher været fast mand i Liverpools midterforsvar, men englænderen har ageret bænkevarmer i store dele af denne sæson.

Martin Skrtel fejrede i januar sit fjerde år i den røde bluse, og den tidligere Zenit Skt. Petersborg-spiller mener, at Liverpool aktuelt har fire gode spillere til midterforsvaret.

Læs også:

'Agger kan blive anfører i Liverpool'

- Jeg synes også, at jeg har en god forståelse med Jamie Carragher og Sebastian Coates. De er alle dygtige spillere. Det betyder ikke noget, hvem der starter, for jeg mener, at manageren har fire velspillende midterforsvarere at vælge mellem, siger Martin Skrtel.

Liverpool møder Brighton i FA Cuppen søndag klokken 17.30.