Mancini: Carlos Tévez er ikke min hund

Manchester Citys manager Roberto Mancini er uenig i beskyldninger om, at han har behandlet Tevez som en hund

Forholdet er bestemt ikke på toppen mellem Tevez og Mancini (Arkivfoto: AP)
Forholdet er bestemt ikke på toppen mellem Tevez og Mancini (Arkivfoto: AP)

Da fodboldspilleren Carlos Tévez i tirsdags omsider vendte hjem til sin klub Manchester City efter et halvt års farceagtig konflikt med arbejdsgiveren, skulle man tro, at han var interesseret i at klinke skårene og glemme fortiden.

Men argentineren havde et par ting, der nagede ham, og en af dem var, at hans chef, City-manager Roberto Mancini, havde behandlet ham som en hund, hvilket han sagde for åben skærm.

Se også: Tevez: Jeg blev behandlet som en hund

Den udtalelse blev Mancini bedt om at forholde sig til på et pressemøde onsdag aften, og han var sjovt nok aldeles uenig i sin hjemvendte angribers beskyldning.

- Jeg er fuldstændigt uenig med Carlos i, hvad han siger, for jeg har aldrig behandlet ham dårligt, tværtimod. Jeg behandlede ham altid for godt, siger Mancini ifølge Reuters.

- Dette er det sidste spørgsmål, jeg besvarer om Tevez de næste tre måneder, siger italieneren.

Se også: Tévez er tilbage i Manchester City

Carlos Tevez forklarede forleden til Fox Sports, hvorfor han ikke ville lade sig skifte ind i Champions League-kampen mod Bayern München i efteråret, hvilket siden kostede ham store bøder og mange problemer.

- Han (Mancini) så mig på bænken, og han var sur. Han bad mig som en anden hund om at varme op. Jeg nægtede, fordi han sagde det til mig i en grim tone, sagde Tevez forleden.

Argentineren har hverken været på banen eller bænken for Manchester City siden 27. september.

0 kommentarer
Vis kommentarer