Suarez tæt på fyreseddel

En manglende håndsrækning kan koste Luis Suárez jobbet i Liverpool

Har denne mand en fremtid på Anfield. (Foto: AP)
Har denne mand en fremtid på Anfield. (Foto: AP)

Luis Suárez risikerer sparket for ikke at give hånd.

Liverpool er så skuffede over den kontroversielle angribers opførsel, at den ifølge Daily Mirror og Daily Telegraph overvejer at skille sig af med ham allerede til sommer.

Klubbens amerikanske ejere, Fenway Sports Group, er gået meget aktivt ind i Suárez-sagen, efter angriberen nægtede at hilse på sin Manchester United-fjende, Patrice Evra, i lørdagens ligamøde på Old Trafford.

Storsponsor kritiserer Liverpool

Både Luis Suárez og manager Kenny Dalglish har efterfølgende undskyldt, men Fenway Sports Group skulle stadig være rasende, da Liverpools image i forvejen har taget skade af den meget omtalte racismesag, der endte med bøde og otte spilledages karantæne til Suárez.

Den 24-årige angriber havde tre dage før Manchester United-kampen lovet Kenny Dalglish, at han ville give Evra hånden, men det gjorde Suárez ikke, og det kan i sidste ende koste ham jobbet på Anfield.

– Han har ikke kun svigtet sig selv, men også Kenny Dalglish, sine holdkammerater og klubben, lød kritikken efterfølgende fra direktør Ian Ayre.

Liverpool har iværksat en intern disciplinærsag, og Suárez’ opførsel resten af sæsonen vil blive sat under lup af de amerikanske ejere. Klubben har ikke råd til flere belastende sager.

Har forrådt Dalglish
Også hovedsponsoren, Standard Chartered, fordømte i går Suárez’ opførsel.

– Vi er meget skuffede over lørdagens episode og har drøftet vores bekymringer med klubben, lød det i en meddelelse fra banken, der betaler omkring 180 mio. kr. om året for at have sit navn på Liverpool-trøjen.

Tv: United-sejr i hadets kamp

¨Ifølge Daily Mirror vil Liverpool ikke offentligt fortælle om sine mulige salgsplaner, da det vil stille dem dårligt i en forhandlingssituation, men avisen tror ikke, at Suárez overlever at have løjet over for klubben og ’forrådt’ Kenny Dalglish.

Liverpool-manageren er kendt for sine store loyalitet, men føler, at Suárez har undermineret traditionerne i den klub, han elsker.

Det engelske fodboldforbund har i øvrigt undersøgt de mange episoder i forbindelse med opgøret på Old Trafford, men mener ikke, at det at nægte at give hånd er nok til at indlede en disciplinærsag.