Tévez er tilbage i Manchester City

Den argentinske angriber er for første gang siden flugten til Sydamerika i november tilbage i Manchester

Den udskældte angriber Carlos Tévez er tilbage i Manchester City, efter at argentineren i november sidste år flygtede væk fra den engelske storklub.

Tévez og hans familie landede tirsdag under stor mediebevågenhed i lufthavnen i Manchester, hvilket kan indikere, at den 28-årige angriber og City-manager Roberto Mancini er på vej mod en forsoning.

Den argentinske angriber har ikke været på banen for City siden den 27. september, hvor han ifølge Mancini nægtede at varme op i forbindelse med en Champions League-kamp mod Bayern München.

Tévez kunne ikke genkende det hændelsesforløb, og sidenhen har de ligget i en bitter strid på ord.

Den 7. november rejste Carlos Tévez til Sydamerika uden tilladelse fra sin engelske arbejdsgiver, der har svaret igen med en bøde. Samtidig har angriberen ikke fået udbetalt sin løn.

Tévez og hans agent har for nylig forhandlet med Paris St. Germain, Inter og AC Milan uden, at det har resulteret i et klubskifte.

Kort efter nytår luftede Mancini muligheden for, at den udskældte angriber kunne vende tilbage til Premier Leagues førerhold, og mandag lød der også forsonende meldinger fra Tévez.

- Hvis det er oprigtigt ment, så vil jeg selvfølgelig gerne, sagde Carlos Tévez ifølge BBC til Fox Sports i Argentina.