Tevez: Jeg blev behandlet som en hund

Tevez vender tilbage til Manchester City, men er stadig utilfreds med episoden, der sendte ham ud i kulden

Carlos Tevez sidder skuffet på udskiftningsbænken under kampen mod Bayern München. (Foto: PA/Mike Egerton)
Carlos Tevez sidder skuffet på udskiftningsbænken under kampen mod Bayern München. (Foto: PA/Mike Egerton)

Carlos Tevez vender tirsdag tilbage til Manchester City efter en turbulent periode, der blev sparket i gang af den argentinske angribers vægring ved at lade sig indskifte i slutminutterne af Champions League-kampen mod Bayern München tilbage i september.

I mellemtiden har Tevez måttet acceptere en kæmpebøde, er rejst hjem til Argentina uden klubbens tilladelse og har været tæt på at blive solgt. Og Tevez rejser ikke tilbage til England som en tilfreds mand.

Læs også:

Se også: Tévez nægtede at spille for City

Tværtimod beskylder Tevez nu manager Roberto Mancini for at have behandlet ham som en hund i situationen, hvor han skulle sendes på banen mod Bayern München.

- Jeg var i dårligt humør, og da han satte de Jong ind for Dzeko, når vi var bagud 2-0, tænkte jeg, at det var en defensiv udskiftning, så jeg satte mig tilbage på bænken, siger han i et interview med Fox Sports Argentina, der har været bragt i engelske Sky Sports her til aften.

- Jeg havde allerede varmet op i ti minutter, og han havde den indstilling, at han hellere ville tabe 2-0 end 4-0, så jeg satte mig ned, da Dzeko kom ud. Dzeko var virkelig sur og brokkede sig til Mancini. Han talte bosnisk, og Mancini bandede ad ham på italiensk, så det var noget være rod. Så jeg satte mig ned, og han så mig ikke, fordi han diskuterede. Men så vendte han sig om og så mig, og så kan man forestille sig, hvad der skete, siger Tevez ifølge Sky Sports og fortsætter:

Læs også:

Se også: City åbner for Tevez-comeback

- Han var midt i et skænderi og bad mig om at fortsætte med at varme op og behandlede mig som en hund. Så da han talte til mig på den måde, sagde jeg 'nej, jeg går ikke på banen'.

- Jeg var villig til at spille, men træneren var i dårligt humør, fordi han skændtes med Dzeko. Så begyndte han at skælde mig ud også, men jeg var helt rolig. Jeg sad bare på bænken, og man kan se på optagelserne, at jeg var rolig og talte med Zabaleta. Mancini sagde nogle forfærdelige ting til mig, siger Tevez.

Manchester City har åbnet en dør for, at Tevez kan vende tilbage til holdet, men Mancini sagde så sent som søndag aften efter sejren over Aston Villa, at han stadig forventer en undskyldning fra Tevez. Og Tevez prøver da i hvert fald at nærme sig klubbens fans i interviewet.

Læs også:

Se også: City klar til at lade Tevez rådne op

- Jeg synes, de blev misinformeret, de fik ikke fakta. Så da de fik at vide, at jeg nægtede at spille, vendte de sig naturligt nok imod mig. Hvis en spiller ikke ønsker at spille for holdet, som betaler hans løn, er det kun naturligt at vende sig imod spilleren.

- Jeg kunne ikke forstå, hvad der foregik. Jeg bandede, som enhver spiller ville gøre. Jeg gav alt for klubben, og da jeg så dem brænde trøjen med mit navn og svine mig til, blev jeg virkelig såret. Jeg gav alt for klubben, og der er ikke noget, jeg elsker mere, end at spille fodbold, siger Tevez.

Manchester Citrys næste kamp er torsdag i Europa League på udebane mod Porto, mens næste opgave i Premier League er lørdag 25. februar hjemme mod Blackburn.

1 af 3 Carlos Tevez skal nu have genskabt det gode forhold til Roberto Mancini, som her efter FA Cup-triumfen i maj. (Foto: AP/Matt Dunham)
2 af 3 Sergio Agüero, Aleksandar Kolarov og co. får nu Carlos Tevez tilbage på holdet. (Foto: AP/Jon Super)
3 af 3 Carlos Tevez sidder skuffet på udskiftningsbænken under kampen mod Bayern München. (Foto: PA/Mike Egerton)
0 kommentarer
Vis kommentarer