Topbosser kræver fredsmøde nu

Der skal komme en afklaring på striden mellem Luis Suárez og Patrice Evra nu. Spillerforeningen i England gider ikke høre mere vrøvl

Der var elektricitet i luften lørdag eftermiddag på Old Trafford. Det sørgede disse to gutter for. (Foto: AP)
Der var elektricitet i luften lørdag eftermiddag på Old Trafford. Det sørgede disse to gutter for. (Foto: AP)

Det falder i den grad Gordon Taylor og Clark Carlisle for brystet, at Luis Suárez nægtede at give Patrice Evra hånden i gårsdagens topkamp mellem Manchester United og Liverpool.

De to herrer kræver handling på området, og fordi de er henholdsvis administrerende direktør og formand for spillerforeningen i England, bliver der lyttet til dem.

- Der har været mange forsøg fra Gordons side på at få de to herrer ind i samme rum i et forsøg på mægling. Det kunne ikke lade sig gøre og der måtte en retslig afgørelse til, siger Carlisle ifølge skysports.com med henvisning til Suárez' otte spilledages karantæne.

- Men efter gårsdagens episoder er jeg sikker på, at Gordon vil gøre endnu et forsøg på at få en afslutning på denne situation, siger direktøren.

Taylor er ikke overraskende enig.

- Hvad Suárez gjorde var respektløst, upassende og pinligt. Forbundet (FA, red.) må træde til, fordi situationen er gået over gevind. Suárez havde muligheden for at afrunde sagen i går - foran en hel fodboldverden. At han så ikke gjorde det er, helt ærligt, deprimerende, siger Gordon Taylor til The Guardian.

- Disse spillere skal være rollemodeller, men hvis vi står i en situation, hvor folk ignorerer domme og bare fortsætter, så har du jo anarki, siger han frustreret.

0 kommentarer
Vis kommentarer