Sir Alex: Suarez er en skændsel for fodbolden

Alex Ferguson fordømmer Luis Suarez og siger, at han aldrig burde have lov til at spille for Liverpool igen efter dagens skandalekamp på Old Trafford

Foto: AP
Foto: AP

Efter den langvarige konflikt mellem Manchester Uniteds Patrice Evra og Liverpools Luis Suarez, som har afsonet otte dages karantæne for racisme mod franskmanden, kunne de to kamphaner have brugt lørdagens kamp på Old Trafford til den helt store forsoning.

Det skete ikke just.

En skændsel
Inden kampen nægtede Suarez at trykke næver med Patrice Evra, hvilket affødte massive buh-råb fra tribunen og i dén grad hidsede stemningen blandt spillerne op.

Se også: TV: Suarez ignorerede irriteret Evra

United-manager Sir Alex Ferguson var mildest talt også berørt af situationen, og efter kampen sender han en, selv for den iltre skotte, uhørt hård kritik i retning af uruguayaneren.

- Luis Suarez er en skændsel for Liverpool, og burde aldrig have lov til at spille for dem igen, siger han til Sky Sports.

Ferguson tilføjede, at Suarez:

- Skabte en forfærdelig atmosfære, som kunne have udløst optøjer, og han burde skamme sig.

Dalglish så ingenting
Liverpool-manager Kenny Dalglish nægter på lettere bizar vis at kende noget som helst til situationen.

- Jeg vidste ikke, at Suarez nægtede at trykke Evras hånd. Jeg var der ikke, jeg så det ikke. Det er stik modsat af hvad jeg har hørt, siger Dalglish til BBC.

Han nægtede efterfølgende at afholde det ellers obligatoriske pressemøde for den skrivende presse efter kampen.

Efter en første halvleg uden de store kontroverser mellem de to hovedpersoner kammede det helt over i pausen, hvor de måtte skilles ad på vej til omklædningsrummene.

Læs også:

Se også: Pause-kaos: Politiet stoppede spillerslagsmål

Evra gjorde ikke stemningen blandt Liverpools medrejsende fans bedre efter kampen, da han efter en solo-æresrunde på grønsværen hoppede ind foran Suarez og jublede i fjæset på sin rival, som var på vej fra banen.

To kasser af Rooney - igen
Suarez lod sig ikke provokere af den flabede gestus, men det gjorde Evras egen manager.

- Det skulle han bestemt ikke have gjort, lyder det spidst fra Sir Alex.

TV: Se Evras provokerende jubelscene her.

Manchester United vandt kampen på to mål af Wayne Rooney, som nu har scoret fire mål i de seneste to kampe, kort efter pausen. Suarez reducerede til 2-1, som blev slutresultatet.

Læs også:

Se også: Skarpe Rooney sænkede Liverpool

0 kommentarer
Vis kommentarer