Liverpool-fans: Evra nægtede håndtrykket

Liverpool-fansite kalder Alex Ferguson en hykler - beskylder Evra for at være ham, der ødelagde håndtrykket med Suarez inden kampen. Har de ret - se billederne her

Var det, som de fleste formentlig så, Suarez, der ikke ville trykke hånd med Patrice Evra - eller var det i virkeligheden Evra, der forpurrede håndtrykket?

For de fleste så det formentlig så ud som om, Suarez ignorerede Evra i den traditionelle håndtryks-seance inden kampen melllem Manchester United og Liverpool (2-1, hvis nogen skulle tænke over resultatet). Men nu melder et Liverpool fansite sig på banen med et tv-grab, som - mener Liverpool-fansene - antyder, at Evra ikke var uden skyld.

Det er sitet This is Anfield, der mener, at Evra helt bevidst trak sin hånd tilbage og derefter reagerer på en måde, så Suarez kommer til at se skyldig ud.

Som dokumentation bringer sitet billedet her til højre, som kombineret med en video-sekvens angiveligt skulle vise, at Suarez rakte sin hånd frem, uden den blev modtaget af Evra. Først da Suarez var gået forbi, reagerede franskmanden, mener Liverpool-fansene.

Se billedet, som ifølge Liverpool-fans beviser, at Suarez ikke var skurken, til højre

Også Luis Suarez antyder, at der er en anden sandhed end den, de fleste så på tv. Eller troede de så:

- Jeg er skuffet, for ikke alt er hvad det ser ud til, skriver Suarez ifølge Sky Sports på sin twitter-profil.

En anden Liverpool-fan henviser til dette klip på YouTube. (Eksternt link. Fjernes muligvis af YouTube)

Ud over at være sure på Evra, så raser Liverpool-fansene mod Alex Ferguson, der efter kampen langede hårdt ud efter Suarez:

- Luis Suarez er en skændsel for Liverpool, og burde aldrig have lov til at spille for dem igen, sagde han til Sky Sports.

This Is Anfield undrer sig over Fergusons høje moral, når det gælder den seneste episode:

'Det er utroligt, at det er den samme manager som beholdt spillere i sin klub efter følgende episoder:

- En Manchester United-spiller som angreb en fan (Eric Cantona)

- En Manchester United-spiller som angreb en anden spiller for hævn og dermed endte hans karriere (Roy Keane)

- En Manchester United-spiller som missede en doping-prøve og fik 9 måneders karantæne (Rio Ferdinand)'

Suarez blev før jul idømt 8 dages karantænes for racistiske kommentarer til Patrice Evra. Angriberen fra Uruguay føler sig uretfærdigt behandlet, mens United-lejren undrer sig over, at Suarez ikke har sagt undskyld.