Ferguson: Nu skal jeg se på Eriksen

Alex Ferguson vil benytte Manchester Uniteds opgør mod Ajax til at tjekke Christian Eriksen ud

Christian Eriksen har fanget Alex Fergusons opmærksomhed. (Foto: Thomas Sjørup)
Christian Eriksen har fanget Alex Fergusons opmærksomhed. (Foto: Thomas Sjørup)

Christian Eriksen har været rygtet til nærmest samtlige store klubber i Europa de seneste måneder, inklusive Manchester United.

Og United-manager Alex Ferguson har da også tænkt sig at kaste et særdeles grundigt blik på Eriksen, når Manchester United på torsdag møder Ajax i Europa League.

- Der har været meget opmærksomhed på ham. Alle har holdt øje med ham. Nu må vi se, hvordan han er, siger Ferguson til Sky Sports.

Se også: 'Danske Ajax-stjerner er store i kæften'

Ferguson skal dog nok regne med at finde store talegaver – eller tal – frem, hvis han skulle blive så vild med den danske landsholdsspiller, at han vil lave en aftale.

Christian Eriksen har nemlig tidligere sagt til Ekstra Bladet, at han ser mere mod de spanske klubber end mod England.

- Spillestilen og vejret er mere tillokkende. Jeg tror, jeg passer bedre til Spanien.

Se også: 'Christian Eriksen er overvurderet'

- Der er muligheder for, at små vævre typer kan klare sig i Premier League, men min prioritering går i en anden retning.

Drømmen om det spanske vejr kan sagtens gå i opfyldelse for danskeren. Eriksens træner i Ajax, Frank de Boer, bekræftede sidste efterår højst overraskende, at han har talt om Eriksens evner med Barcelona-træner Guardiola.

Satser på Europa League
Manchester United røg højst overraskende ud af en ellers overkommelig Champions League-gruppe, blandt andet på grund af sløjt målmandsspil af De Gea.

Ferguson har siden kaldt Europa League for 'en straf', men nu er han klar til at ofre kræfter på turneringen.

Se også: Nordmænd overgiver sig: Lindegaard på drømmehold

- Vi vil helt klart vinde denne turnering. Jeg tager den alvorligt, det bliver vi nødt til, siger Ferguson til Sky Sports.

Christian Eriksen og hans holdkammerater i Ajax, der har været ramt af formkrise efter nytår, kan da også se fremt til hård modstand.

- Det gode er, at vi ikke har en kamp på lørdag, så jeg kan stille stærkeste hold - og det gør jeg, lyder advarslen fra Ferguson.

0 kommentarer
Vis kommentarer