Eventyrlig afslutning for Henry

Thierry Henry fik perfekt afslutning på sit eventyr i Arsenal, da han lørdag scorede vindermålet mod Sunderland i kampens overtid

Thierry Henry har ikke mistet målnæsen. Hans korte genfødsel i Arsenal har understreget franskmandens klasse. (Foto: PA)
Thierry Henry har ikke mistet målnæsen. Hans korte genfødsel i Arsenal har understreget franskmandens klasse. (Foto: PA)

Thierry Henrys korte lejeophold i Arsenal har været en ubetinget succes, og lørdag gav franskmanden sig selv en helt eventyrlig afslutning på Premier League-karrieren, da han scorede til 2-1 i overtiden af opgøret mod Sunderland på Stadium of Light.

Henry vender tilbage til New York Red Bulls i slutningen af februar, og da der er landskampspause i næste weekend, var dagens kamp med stor sandsynlighed hans sidste Premier League-kamp.

Læs også:

Se også: Wenger: Syv mål og hvad så

Den i Arsenal vanvittigt populære målsluger kom på banen efter 65 minutter, og fem minutter senere kunne han se Sunderlands James McClean score til 1-0. Målet var ikke helt fint i kanten, for chancen opstod, da boldholderen Per Mertesacker faldt omkuld med en pludselig skade i læggen. McMlean holdt sig ikke for fin til at tage bolden fra den skadede Arsenal-forsvarer og sparke den ind bag Szczesny.

Mertesacker måtte efterfølgende udskiftes.

Nederlag til Chelsea
Fem minutter senere sørgede Aaron Ramsey for balance i regnskabet med et smukt spark uden for feltet, som nappede begge opstandere før det røg i mål.

Og i kampens sidste sekunder gik de tusindvis af medrejsende Arsenal-fans så amok, da udskældte Arsharvin fandt Henry tæt foran mål og sejren var en realitet.

Everton stod for rundens største overraskelse, da de hjemme slog Chelsea 2-0 på mål af Pienaar og Stracqualurs.

0 kommentarer
Vis kommentarer