Tottenham ydmyger Newcastle

Tottenham holder liv i gulddrømmen med knusende 5-0-sejr på White Hart Lane

Louis Saha scorede to mål for sin nye klub Tottenham. (Foto: AP)
Louis Saha scorede to mål for sin nye klub Tottenham. (Foto: AP)

Harry Redknapp er øverst på FA's ønskeliste, når det engelske fodboldforbund skal finde en afløser på landstrænerposten for Fabio Capello, og Tottenham-manageren er nok ikke faldet i kurs efter London-holdets vanvittige magtdemonstration mod Champions League-bejlerne fra Newcastle.

Læs også:

Se også: Så dyr er Harry Redknapp

Assou-Ekotto gjorde det til 1-0 efter tre minutter og den just indhentede lejesvend Louis Saha fordoblede føringen to minutter senere, og så var den imødesete topkamp sådan set afgjort efter fem minutter.

Læs også:

Se også: TV: Selvmål af Sørensen i Stoke-nederlag

Man kunne have frygtet, at det ville resultere i en dødkedelig kamp, men Tottenham hev storspillet op af sækken og sørgede dermed for topunderholdning for hjemmepublikummet på White Hart Lane i deres skånselsløse ydmygelse af gæsterne.

Louis Saha lukkede munden på sine mange skeptikere med 3-0-scoringen efter små tyve minutter, og Niko Kranjcar gjorde det til 4-0 da den halve time var rundet.

Løvenkrands på banen
På det tidspunkt havde Adebayor tre assists, og da falsk beskedenhed aldrig har ligget til den tidligere Arsenal-angriber sparkede han selv 5-0-målet ind efter godt en times spil.

Selv om Tottenham skruede noget ned for blusset i anden halvleg var guldkandidaterne Newcastle overlegne i en grad, så nordenglændernes manager Alan Pardew må have fået en ny rynke eller to i panden.

Læs også:

Se også: Rygte: Agger ville slås med Ferdinand

De to meget omtalte senegalesiske angribere Demba Ba og Papiss Cissé blev pakket ind og sat på plads, og efter 67 minutter blev sidstnævnte flået ud.

Også Peter Løvenkrands kom på banen, med fem minutter tilbage, men det var ikke meget man nåede at se til danskeren.

Resultatet betyder at Tottenham kun har fem point op til Manchester United på førstepladsen, mens Newcastle bliver overhalet af Arsenal og nu ligger på 7.-pladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer