Luis Suarez: United-piften tænder mig

Liverpools uruguaynske stjerne er klar over, at der venter ham en oplevelse på Old Trafford i eftermiddag

Luis Suarez og Liverpool er på hårdt arbejde i Manchester i dag. (Foto: AP)
Luis Suarez og Liverpool er på hårdt arbejde i Manchester i dag. (Foto: AP)

Luis Suarez er klar over, at han vil være omtrent lige så velkommen på Old Trafford som Barack Obama til et republikansk valgmøde, men Liverpool-spilleren påstår, at han vil være upåvirket.

– Jeg bliver nødt til at fortælle dem, at de kommer bare til at tænde mig mere, hvis de pifter af mig, siger Luis Suarez i et interview med Radio Sport 890 i Uruguay – et interview, som er blevet oversat af et væld af engelske medier.

– Jeg ved, at der bliver en højspændt atmosfære mod Manchester United, fordi jeg skal op mod Evra. Men jeg er vant til, at modstander-fans pifter af mig, siger han.

Nu skal de give hånd

– Jeg håber, at der ikke sker noget usædvanligt, og jeg bliver bare nødt til at ignorere, hvad der skete, og acceptere, at Uniteds tilhængere vil forsøge at gøre mig utryg, siger Luis Suarez, der er klar over, at han bliver genstand for stor opmærksomhed.

Omkostningerne
– Det er klart, at tingene er forandret.

Torres ydmyget af bookmaker

– Mandag oplevede jeg noget helt unikt. Jeg begyndte at varme op, og der var tre tv-kameraer på mig. Alle linserne pegede på mig. Jeg følte mig overvåget, men jeg må acceptere omkostningerne ved karantænen.

Alex Ferguson: Slå hårdt ned på racisme

– Heldigvis er jeg tilbage på banen, og det er det eneste, jeg har ventet på, siger Luis Suarez.

Liverpool-manager Kenny Dalglish kastede yderligere opmærksomhed på Suarez-karantænen tidligere på ugen ved at påstå at, 'han aldrig skulle have været ude i første omgang'.